Yüceer: Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak

Şarköy’ü ziyaret ederek, projelerin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak" dedi.

TEKİRDAĞ 1.05.2024 15:04:00 0
Yüceer: Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak

Şarköy’ü ziyaret ederek, projelerin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bugün Şarköy’deyiz. Yarın bir başka ilçemizde yatırımlarımızı incelerken vatandaşlarımızla da bir araya geleceğiz” dedi. 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin Şarköy’deki yatırımlarını inceledi, yetkililerden ve teknik personelden projelerin son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

SON DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI 

 

Başkan Yüceer; Şarköy Kreş Projesi, Yeni İtfaiye İstasyonu, Dr. Cemal Özkan Caddesi Yağmur Suyu Hattı İnşaatı, Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi, Sahil Sevgi Yolu ve Eriklice Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı. 

 

“HİZMET VE YATIRIM KAPASİTEMİZİ ARTTIRIYORUZ”

 

İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yüceer, “Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttırıyoruz. İlçelerimizdeki yatırım ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu süreçte bir yandan yeni dönem projelerin planlamasını yaparken diğer taraftan da önceki dönemde yapılmış olan tesis ve yatırımların işlerliğini artırmak, devam eden projelerin de yapım çalışmalarını hızlandırmak için gerekli adımları atıyoruz. Bugün Şarköy ilçemizde incelemelerde bulunduk. Tesislerimizi gezdik, inceledik, çalışmaların hızlandırılması için gerekli talimatları verdik” ifadelerini kullandı. 

 

“TEKİRDAĞ’A LAYIK OLACAĞIZ”

 

Yüceer, “Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler demiştik, bunun gereğini de yapıyoruz. Sahadayız. Aktif olarak çalışıyoruz. Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Tekirdağ’a layık olacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için planlamalarımızı yapıyoruz. Tekirdağ’da Candan Belediyeciliği hayata geçirirken Tekirdağ gibi Candan olacağız. Bu yolda umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bugün Şarköy’deyiz. Yarın bir başka ilçemizde yatırımlarımızı incelerken vatandaşlarımızla da bir araya geleceğiz. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e Şarköy temaslarında Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak da eşlik etti.

 

Haber / Buse AKIN