Yüceer, seçim çalışmalarını Kapaklı’da sürdürdü

CHP'de 4 dönem Tekirdağ Milletvekilliği ve 3 dönem Parti Meclisi üyeliği yapan, geçtiğimiz haftalarda da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Dr. Candan Yüceer, seçim çalışmalarını önceki gün Kapaklı'da sürdürdü.

SİYASET 2.02.2024 16:23:00 0
Yüceer, seçim çalışmalarını Kapaklı’da sürdürdü

Kapaklı’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Baran Baran’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Dr. Candan Yüceer, taziye ziyaretinin ardından Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları ve partililerle yerel seçim çalışmalarını değerlendiren Yüceer, “Kapaklı’da hemşehrilerimizi sosyal demokrat belediyecilikle yeniden buluşturacak, rahat bir nefes almalarını sağlayacağız” dedi.

 

 

 

 

ESNAFIN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Beraberindeki İlçe Başkanı Emir Tarcan, Belediye Başkan Aday Adayları ve partililerle birlikte Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Hasan Dükkanlı ve yönetin kuruluyla görüşen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan  Yüceer, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinlerken, sorunların çözülebilmesi için gerçekleştirecekleri çalışmaları da anlattı. 

 

 

 

 

“EMEKÇİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yüceer, beraberindeki heyetle birlikte Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi’ni de ziyaret etti. Şube Başkanı Günay Özden ile bir araya gelen Yüceer, “İşçinin, emekçinin alın terini savunmaya, hakkını kollamaya ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Özden de Yüceer’e kahve fincanı hediye etti. 

 

 

 

 

ÇERKEZKÖY OSB’Yİ ZİYARET ETTİ

 

Candan Yüceer, ziyaretlerini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile sürdürdü. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Natan Yakuppur ile görüşen Yüceer, “Birlikte üretip birlikte çalışarak Tekirdağımızın geleceğini en iyi şekilde belirleyeceğimize olan inancım sonsuz” dedi. 

 

 

 

 

“TARIM VE ÜRETİCİYİ DAHA FAZLA DESTEKLEMELİYİZ”

 

Kapaklı ziyaretleri kapsamında Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek yönetimi ve üyelerle bir araya gelen Yüceer, pazarda esnaf ve vatandaşlarla da buluştu. Pazar esnafını ve Pazar alışverişi yapan vatandaşları dinleyen Yüceer, “Artan enflasyon pazar torbalarının dolmasını engelliyor. Tarım ve üreticiyi daha fazla desteklemeliyiz. Biz, bugüne kadar olduğu gibi tüm Tekirdağ’da üreticimizi desteklemeye devam edecek, esnafımızın daha rahat koşullarda çalışması için gerekli çalışmaları yapacağız” diye konuştu. 

 

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

 

Kapaklı’da Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kars Sarıkamışlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Samsun Havzalılar Derneği’ni de ziyaret eden Yüceer, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU