Yetişkinlere 8 branşta sanat kursu verilecek

Çerkezköy Belediyesi'nin görsel ve işitsel sanat dallarından oluşan ve 14 farklı branşta gerçekleştirilecek olan Kültür Sanat Kurslarının 2. dönem kayıtları 31 Ocak Pazartesi günü başlıyor.

GÜNDEM 27.01.2022 12:40:00 0
Yetişkinlere 8 branşta sanat kursu verilecek

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde verilecek olan Sanat Kursları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuk kurslarımız kapsamında Keman Kursumuzda 15, Gitar Kursumuzda 15, Bağlama Kursumuzda 15, Yağlı Boyu Kursumuzda 20, Kara Kalem Kursumuzda 25 ve Tiyatro Kursumuzda ise 30 kişilik kontenjanımız bulunmaktadır. Çocuk Kurslarımız içerisinde Tiyatro Kursumuza katılmak için 12 yaş ve üzeri çocuklarımız kayıt yaptırabilirken, diğer kurslarımıza ise 7 yaş ve üzeri çocuklarımız kayıt yaptırabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

 

18 YAŞ VE ÜZERİ VATANDAŞLAR KAYIT YAPTIRABİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi tarafından düzenlenecek olan Yetişkin Sanat Kurslarının 2. döneminde 8 farklı branşta eğitim verileceğini kaydeden Vahap Akay, “Yetişkin Sanat Kurslarımızın 2. Döneminde Keman kursumuz için 10 kişilik, Gitar Kursumuz için 15, Bağlama Kursumuz için 15, Yağlı Boya Kursumuz için 20, Kara Kalem Kursumuz için 20, Tiyatro Kursumuz için 20, Seramik Kursumuz için 30 ve Dekoratif Ahşap Süsleme Kursumuz için 20 kişilik kontenjanımız bulunmaktadır. 8 farklı branşta düzenleyeceğimiz Yetişkin Sanat kurslarımıza 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız kayıt yaptırabilirler” dedi. 

 

“SANAT İLE İÇ İÇE BİR ÇERKEZKÖY İÇİN” 

 

Yetişkin Sanat Kursları ve Çocuk Sanat Kursları 2. dönem kayıtlarının da 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında olacağını ifade eden Akay, “Sanat ile iç içe bir Çerkezköy için Çerkezköy Belediyesi olarak farklı branşlarda Kültür ve Sanat Kursları düzenlemeye devam edeceğiz. Ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz Kültür ve Sanat Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız HES Kodları ve kimlik fotokopileri ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında müracaat edebilirler” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN