“Yatırım yapmak isteyen herkes bizim için çok değerli”

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, ekonominin canlanması için elini taşın altına koyan her işletmecinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

EKONOMİ 5.03.2024 11:09:00 0
“Yatırım yapmak isteyen herkes bizim için çok değerli”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Altay VİP Dizayn ve Başkent Oto Dizayn sahibi Altay Dinç ile Genel Koordinatör Samet Akkılıç, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nden yapmayı planladıkları yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Ekonominin canlanması için elini taşın altına koyan her işletmecinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “İlimiz de ekonominin canlanarak, halkımızın refahının artmasına katkıda bulunan her işletmecimiz bizim için çok değerlidir” dedi. 

 

KIRKLARELİ OSB HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ilık, “Altay VİP Dizayn ve Başkent Oto Dizayn sahibi Altay Dinç ile Genel Koordinatör Samet Akkılıç, Kırklareli Organize Sanayi Bölgemizde yapmayı planladıkları yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdiler. Kendilerine bilgilendirmelerde bulundum. Ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz istihdamına katkı sağlayacak olan bu yatırımlarının hayırlı olması temenni ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ