Tarih: 02.06.2015 18:38

Vefanın böylesi

Facebook Twitter Linked-in

50 yıl önce İstanbul’ Avcılar ve Bakırköy Mustafa Necati İlkokullarında eğitim gören Erkan Ergüder, Hilal Duman Güner, Semra Bulgan Karakale, Birsen Aşık Kaya, Sibel Yenigün Okur, Gülcan Arıcı, Songül Özakın, Keriman Çubukçu ve Süheyla Erbudak yıllar sonra bir araya geldiler ve öğretmenleri Sabret Arıcı’ya bir sürpriz yapmak istediler. Bunun üzerine Sabret öğretmen’in eşi Kadir Arıcı’ya ulaştılar ve öğretmenlerini İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine davet ettiler. Eşi ile birlikte buraya gelen Sabret öğretmen, kendilerini tanıtan kişilerin 50 yıl önce öğrencisi olduğunu öğrenince çok mutlu oldu ve duygu dolu anlar yaşadı.

TEK TEK KUCAKLAŞTI

Öğrencileri sayesinde öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu bir kez daha anladığını ifade eden emekli öğretmen Sabret Arıcı, vefalı öğrencileri ile tek tek kucaklaşarak kendisine böylesine güzel ve anlamlı bir gün yaşattıkları için teşekkür etti.

EVİNDE DE ZİYARET EDECEKLER

Çok sevdikleri ilkokul öğretmenleri için sürpriz bir etkinlik düzenleyen 9 arkadaş, en yakın zamanda Kapaklı’ya da gelip öğretmenlerini evinde de ziyaret edeceklerine dair söz verdi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —