Vali Soytürk’ten Yüceer ve Nallar’a hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Candan Yüceer ile Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na seçilen Volkan Nallar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEKİRDAĞ 4.05.2024 13:55:00 0
Vali Soytürk’ten Yüceer ve Nallar’a hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, kendisine ziyarette bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’aiade-i ziyarette bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi. 

 

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

ValiSoytürk, ilk olarak 8 Nisan’da kendisini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e iade-i ziyarette bulundu.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen ziyarette Vali Soytürk, Başkan Yüceer tarafından karşılandı, ardından başkanlık makamına geçti. Başkan Yüceer’le bir süre görüşen Vali Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Yüceer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Vali Soytürk de misafirperverliği için Başkan Yüceer’e teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

 

BİR SÜRE GÖRÜŞTÜLER 

 

Vali Recep Soytürk, Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilerek, görevi AK Partili Hüseyin Uzunlar’dan devralan Volkan Nallar’ı da ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen ziyarette Vali Soytürk, Başkan Nallar tarafından karşılanmasının ardından başkanlık makamına geçti.Akabinde Başkan Nallar ile bir süre görüştü.Başkan Nallar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretleri için Valimiz Sayın Recep Soytürk'e teşekkür ederim” dedi. Vali Soytürk de Nallar’a yeni görevinde başarılar diledi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ