Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması bu yıl da düzenlenecek

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu himayelerinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde geçen yıl ilki düzenlenen ‘Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın bu ikincisi gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE 15.10.2023 12:57:00 0
Türkiye

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu himayelerinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde geçen yıl ilki düzenlenen ‘Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın bu ikincisi gerçekleştirilecek. 

Yarışma ile listeye giren girişimcilerin kendi bölgelerinde kanaat önderliği rolünü üstlenmesi, sahibi oldukları şirketlerin başarı hikâyeleri ile potansiyel kadın girişimci adaylarına ilham kaynağı olması hedefleniyor. ‘Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket’ ve ‘Girişimci Kadın Gücü’ olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşan Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’na yalnızca girişimci kadınlar başvurabilecek. 


SON BAŞVURU TARİHİ 3 KASIM 


Dereceye girenler; ‘En Hızlı Büyüyen Kadın Girişimci’, ‘En Çevre Dostu Kadın Girişimci’, ‘En Çok Dijitalleşen Kadın Girişimci’, ‘İhracatını En Çok Artıran Kadın Girişimci’ kriterlerinde ödül kazanacak. ‘Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket’ kategorisine ise tüm şirketler müracaat edebilecek. 

Başvurular https://girisimcikadingucu.tobb.org.tr/ linkinden 3 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü'nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk'ün katlımı ile listeye girmeye hak kazanan şirketler ödüllerini alacak.


Haber / İrem BANÇO