Türkiye Şampiyonasında Çerkezköy'ü temsil edecekler

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, Gençler Marmara Bölge Takım Şampiyonası'nda 24 takımın arasından bölge 3'üncüsü olmayı başardı. Belediye BaÅ

SPOR 19.10.2021 16:12:00 0
Türkiye Şampiyonasında Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Çerkezköy halkının göğsünü kabarttı. Masa tenisi sporcuları, 16-17 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen Gençler Marmara Bölge Takım Şampiyonası’na katıldı. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada, Çerkezköy Belediyesi Erkek Takımı 24 takımın arasından bölge 3’üncüsü olmayı başardı.

 

“ŞÜPHEM YOK”

 

Gençler Marmara Bölge Takım Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Kız Takımı da 4’üncü oldu. Her 2 takımımız da elde ettikleri bu başarılar sayesinde Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Belediye Başkanı Akay, “Masa Tenisi Takımlarımızın kentimizi Türkiye Şampiyonası’nda da en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok” dedi.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

“Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” diyen Başkan Akay, “Çerkezköy’ümüzün çocuklarını spora teşvik etmek, onların daha da başarılı olabilmelerine katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” diyerek, sporculara Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

 

Haber / Erdal AYDIN