Topak: Ergene’mizi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz

Ergene Belediye Başkanı seçilen AK Parti Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, “Ergene'mizi hep birlikte, el ele, gönül gönüle yeniden inşa edeceğiz" dedi.

SİYASET 2.04.2024 11:09:00 0
Topak: Ergene’mizi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz

 

Ergene Belediye Başkanlığı seçimini yüzde 45,59 oy oranıyla kazanan Müge Yıldız Topak, “Saygıdeğerhemşehrilerim, değerli komşularım. Seçim sürecinin sona ermesi ve bizlere göstermiş olduğunuz büyük teveccüh neticesinde, Ergene Belediye Başkanlığı görevini üstlenme şerefi bana nasip oldu.Seçim sürecinde bizlere destek olan, önerileri ve samimi gayretiyle yanımızda olan tüm hemşehrilerimize minnettarlığımı ifade etmek isterim.Sizlerin desteği, bizlere güç vermiş ve bu yolda yürümek için daha da büyük bir azim kazandırmıştır. Şimdi, sizlerin bize olan inancınızı boşa çıkarmamak için, daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha gelişmiş bir Ergene için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

 

“BU SEÇİM ERGENE'MİZ İÇİN YENİ BAŞLANGIÇLARA VESİLE OLSUN”

 

Seçim kampanyası sürecinde birlikte yol yürüdüğü Cumhur İttifakı teşkilatlarına, gönüllülere ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Müge Yıldız Topak, “Sahada verdiğiniz emek, gösterdiğiniz çaba ve gayretiniz bu başarının en büyük temellerinden biri olmuştur. Her birinizin katkısı, bu kutlu yolda attığımız adımların sağlam ve emin olmasını sağlamıştır. Allah razı olsun.Bu seçimin Ergene'miz için yeni başlangıçlara vesile olmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve mutluluk dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi. 

 

“ÖMÜR BOYU TAŞIYACAĞIM EN BÜYÜK ONUR OLACAK”

 

Gelecek için umut dolu olduğunu ifade eden Topak, “Bu umudu gerçeğe dönüştürmek için sizlerle birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz.Kapımız, gönlümüz sizlere her zaman açık olacaktır. Yolumuz uzun, işimiz zor olabilir; ancak birlikte olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.Ergene'mizi hep birlikte, el ele, gönül gönüle yeniden inşa edeceğiz.Sizlerin desteği ve inancı sayesinde yarından tezi yok gönül belediyeciliği anlayışıyla, Ergene'miz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza başlayacağız. Bu onurlu görevi üstlenirken, Ergene'mizin her bir ferdi için, hiçbir ayırım yapmadan var gücümüzle çalışacağımızın sözünü tekrar veriyorumBu duygu ve düşüncelerle, bize olan inancınız ve destekleriniz için bir kez daha teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.Sizlere hizmet etmek, bir ömür boyu taşıyacağım en büyük onur olacaktır.Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN