TOBB’un kuruluş yıl dönümü programına katıldılar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) kuruluşunun 70’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda, Trakya’dan da oda ve borsa temsilcileri yer aldı.

GÜNDEM 25.06.2022 18:13:00 0
TOBB’un kuruluş yıl dönümü programına katıldılar

TOBB’un kuruluş yıl dönümü programında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Hakan Şık ve delegeler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ÇTSO) temsilen; Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve TOBB Delegesi Mehmet Danyeli, Kırklareli Ticaret ve Odası’nı (KTSO) temsilen ise Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ve oda heyeti yer aldı.

“KUTLU OLSUN”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kuruluş yıl dönümü programında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Hakan Şık ve delegeler yer aldı. Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “TOBB'un 70’inci kuruluş yıl dönümü için Meclis Başkanımız, Delegelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile birlikte Ankara’dayız. Yönetim Kurulunda bulunmaktan büyük onur duyduğum, Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde ‘Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye’ diyerek çalışmalarını sürdüren TOBB'un 70. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.  

 

“GÜÇLÜ EKONOMİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve TOBB Delegesi Mehmet Danyeli de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70’inci yıl kutlamasına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen katıldı. Odadan yapılan açıklamada, “Meclis Başkanımız Hacı Mehmet Erdoğan ve TOBB Delegemiz Mehmet Danyeli, TOBB’un 70’inci yıl kutlamasına katıldı. ‘Güçlü ekonomi, güçlü Türkiye’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Birliğimizin 70. yılı kutlu olsun”

KTSO’YU TEMSİL ETTİLER

KTSO Yönetim Kurulu Odası Başkanı Soner Ilık ve beraberindeki heyet de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul Delegesi Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı ve TOBB Genel Kurul Delegesi İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Genel Kurul Delegeleri; Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Güngör Akarca ile Meclis Üyesi Özcan Gümüş ve Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, programda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsil etti.

 

“GURUR VERİCİ BİR BAŞARI”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun şahsında tüm camianın 70. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “15 Mart 1950’de kuruluş kanunu yürürlüğe giren, 6 Şubat 1952’de ilk Genel Kurulu’nu yapan ve 7 Şubat 1952’de organ seçimlerini tamamlayarak fiilen çalışmalarına başlayan TOBB, 70 yaşında. Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde ‘Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye’ şiarıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Yaşadığımız her türlü ekonomik ve sosyal zorlukların karşısında her daim iş dünyasının yanında olabilmek önemli ve gurur verici bir başarıdır” ifadelerini kullandı.

“İLHAM KAYNAĞI OLMAKTA”

Ilık, “Çatı kuruluşumuz olan TOBB’un bu başarısı biz oda ve borsalara da ilham kaynağı olmaktadır. Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak, güçlü Kırklareli, güçlü Türkiye ve güçlü bir ekonomi için çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’mizin 70. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyduğumuzu belirterek üyelerimiz ve Kırklareli iş dünyası adına dünden bugüne emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber / Buse SERİN