Sultanlar Voleybol Kupası'nda mücadele ettiler

Süleymanpaşa'da yapılan ve iki gün süren Süleymanpaşa Sultanlar Voleybol Kupası'nda final maçında Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden PTT şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. 

SPOR 14.09.2021 18:16:00 0
Sultanlar Voleybol Kupası

Süleymanpaşa Sultanlar Voleybol Kupası’nda, Türkiye Sultanlar Ligi’nde mücadele eden PTT, Galatasaray, Karayolları ve 2020-2021 Bulgaristan Şampiyonu VC Maritza Plovdiv mücadele etti. Çorlu Belediye, Aden Koleji, Marmara Spor ve Kırklareli Spor’un mücadele ettiği ön turnuvada da çekişmeli maçlar oynanırken, turnuvanın ilk gününde yarı final maçları, ikinci günde ise üçüncülük ve final maçları oynandı. 


PTT ŞAMPİYON OLDU


Ön turnuvada Çorlu Belediye birinciliğe ulaşırken, ana turnuvada ise final maçında Galatasaray’ı 3-2 mağlup eden PTT şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. PTT, ilk gün maçlarında VC Maritza Plovdiv’i 3-0 yenerek finale kalırken, ilk maçta Galatasaray’a mağlup olan Karayolları ise Bulgaristan temsilcisi VC Maritza Plovdiv’i yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı. Ödül töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Filenin Sultanları’nı Süleymanpaşa’mızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Şampiyon olan PTT’yi tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte ilçemize uluslararası standartlarda bir spor salonunu kazandırılacak. Çok daha büyük organizasyonlarla Süleymanpaşa Sultanlar Voleybol Kupası etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi mücadelelerinden ötürü kutluyorum” dedi. 


Haber / Buse SERİN