Su abone bağlantılarında yüzde 85 seviyesine ulaşıldı

Keşan Belediyesi’nden yapılan açıklamada Erikli Sahili’ndeki su abone bağlantılarında yüzde 85 seviyesine ulaşıldığı, 20 gün içerisinde geriye kalan yüzde 15’lik kısmın da tamamlanacağı ifade edildi.

GÜNDEM 24.06.2022 18:52:00 0
Su abone bağlantılarında yüzde 85 seviyesine ulaşıldı

Keşan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediyenin 25 araç ve yaklaşık 100 personeliyle sahil sakinleri ve misafirlerinin huzuru ve mutluluğunu artırmak için çalıştığı belirtilerek, “Erikli, Yayla ve Danişment sahillerindeki tüm sorumluluk Keşan Belediyesi’ne ait. İhtiyaç ve beklentileri karşılamak için ilgili tüm personel, araç ve ekipmanlarla sahildeki vatandaşların hizmetinde. Sahillerde; kepçe, kamyon, vidanjör, kuka ve iş makineleri başta olmak üzere 25 araç ve sahillerdeki tüm vatandaşların ihtiyacını karşılayacak bilgi ve donanıma sahip 100'e yakın personelle çalışılıyor” denildi.

YÜZDE 85’E ULAŞILDI

Erikli Sahili’ndeki su abone bağlantılarında yüzde 85 seviyesine ulaşıldığı ifade edilen açıklamada “20 gün içerisinde geriye kalan yüzde 15’lik kısım da tamamlanarak yol ve parke taş döşeme çalışmalarına hız verilecek. Hedefimize ve Erikli için mutlu sona çok az kaldı. Son olarak Erikli Caddesi, Kasımpatı Sokak ve Sedir Sokak’ta bağlantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bağlantılarımızı gerçekleştirdiğimiz cadde ve sokaklarda yol ve parke taş düzenleme çalışmalarımızı da titizlikle yürütüyoruz. Ekiplerimizle, tüm hızımızla yeni bağlantılar yapmaya devam ediyoruz. Eriklimizin daha yaşanabilir, su sıkıntısı ve kesintisi yaşamayan, keyifli bir sahil şehri olması için çalışıyoruz. Bağlantılarımızı, abonelik yaptıranlara gerçekleştiriyor, abone olamayan sakinlerimizi sezonda su sıkıntısı yaşamaması için bir an önce abone bağlantılarını yaptırmaya davet ediyoruz” denildi.

 

“TALAŞLARI TEMİZLİYORUZ”

Açıklamada “Vatandaşlarımızın sahil şeridinden daha iyi faydalanmaları için Yayla Sahili'nde, liman bölgesinde deniz ve kumsaldaki deniz talaşlarını temizliyoruz. Çevre hassasiyeti ile büyük bir titizlikle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sonucunda talaşları bölgeden kaldırıyoruz. Yayla Sahili sakinlerimizin ve tatilini bölgemizde geçirmeyi planlayan misafirlerimizin tatillerini en huzurlu ve keyifli şekilde geçirmesi için çalışıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber / Şaban KARDEŞ