Sorumsuzluğun kurbanı dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Sorumsuzluğun kurbanı dualarla sonsuzluğa uğurlandı

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde geçirdiği geniz eti ameliyatının ardından komaya giren ve ailesi tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin'in 11 y

14 AĞUSTOSTA AMELYAT OLDU

Beşiktaş taraftarı olan ve Doğanspor’un minikler takımında top koşturan  Nurullah Narin Orta Okulu 6. Sınıf öğrencisi, 11 yaşındaki oğlu Muhammed Eray Şahin, 14 Ağustos günü Çerkezköy Devlet Hastanesinde geçirdiği geniz eti ameliyatının ardından komaya girdi. Ailesi ise hemen küçük Muhammed’i  İrmet Hospital’e kaldırdı.

ORGAN BAĞIŞINDAN VAZGEÇİLDİ

Burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen küçük Muhammed’in sağlık durumu değişmedi. Geçtiğimiz Cuma günü ise Muhammed’in beyin ölümü gerçekleşti. Acılı baba Çerkezköy Devlet Hastanesi ve ameliyatı yapan doktor hakkında savcılığa su duyurusunda bulunurken, oğlunun başka bedenlerde yaşaması için organların bağışlanmasına karar verdi. Ancak Muhammed’in ihmal nedeniyle öldüğü gerekçesiyle organ naklinden vazgeçildi. Cumartesi günü ise tüm vücut fonksiyonlarını yetiren Şahin hayatını kaybetti.

İLÇEYİ YASA BOĞAN ÖLÜM

Küçük Muhammed’in ölümü, ailesini, top koşturduğu Doğanspor’u ve Çerkezköy’ü yasa boğdu. Dün Hacı Fahri Zümbül Efendi Camiinde düzenlenen cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni ve eski belediye meclisi üyeleri, eski ve yeni siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı.Cenazeye gelenlerin taziyelerini kabul eden acılı baba Recep Şahin ayakta durmakta güçlük çekti.Babayı yakınları ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

ARKADAŞLARI ÖN SAFTA

Öğle vakti kılınan cenaze namazını ise Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna kıldırdı. Ön safta ise Muhamed’in top koşturduğu takımın küçük oyuncuları yer aldı. Muhammet Eray Şahin, kılınan cenaze namazının ardından Türk bayrağı sarılı naşı cenaze aracına kondu. Daha sonra da Türbedere Mezarlığındaki Aile Kabristan’ında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber/Seyit SÜREN