Şenol Uçkaç'a kurşun yağdırdılar

Şenol Uçkaç

Çerkezköy'de tekstil iplik işi yapan evli ve 3 çocuk babası Şenol Uçkaç, dün gece Çerkezköy'deki iş yerinden Gümüşyaka'daki yazlığına giderken kimliği belirsiz kişiler tarafınd

Gümüşyaka yolu Yarmatepe Mevkii’nde meydana gelen olay sonrası kendini ormanlık alana atarak kurtulduğunu ifade eden Şenol Uçkaç’ın, olayı jandarmaya ve kardeşlerine haber vermesinin ardından yakınları ve arkadaşları olay yerine akın ederken, Uçkaç daha önce V.Ö. ile aralarında husumet olduğunu, iki gün önce de babasının Çerkezköy’de polisevi önünde yolunun kesilerek üstü örtülü tehdit edildiğini iddia etti.

 

 

 

 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Silivri jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından olay yerine çağrılan olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların tamamlanmasıyla kurşunların hedefindeki Şenol Uçkaç, Silivri Jandarma Komutanlığı’na götürülerek ifadesine başvuruldu. Zanlıların kim ya da kimler olduğuna ilişkin jandarmanın çok yönlü soruşturması devam ederken, olayla ilgili Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ