Şehir Mezarlığı’nda temizlik çalışması

Kırklareli Şehir Mezarlığı’ndaki bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, artan sıcak havalarla birlikte Şehir Mezarlığı’ndaki temizlik ve ot biçme çalışmalarına yoğunluk verdi.

GÜNDEM 25.06.2022 17:42:00 0
Şehir Mezarlığı’nda temizlik çalışması

Kırklareli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların daha temiz ve ferah bir ortamda ziyaret yapabilmeleri amacıyla mezarlıklardaki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

 

YÜRÜYÜŞ YOLLARININ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Temizlik çalışmalarının yanı sıra, mezarlığın yeni ilave olan bölgelerinde mezar aralarına yürüyüş yolları yapılmasına da devam ediliyor. Bu sayede, ziyarete gelenlerin rahat ve kaygısız bir biçimde yakınlarının mezarına ulaşması hedefleniyor. Kırklareli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, bölgenin güvenlik, temizlik ve kontrolü noktasında mesailerini titizlikle yapmaya devam ediyor. Ekiplerimiz, vatandaşların daha temiz ve ferah bir ortamda ziyaret yapabilmeleri ve ebediyete göç etmiş hemşehrilerimizin hatıralarına olan saygıdan dolayı hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor” denildi.

Haber / Furkan DURAN