Sarıkurt’tan Çerkezköy Belediye Başkanı Akay’a ziyaret

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde ikinci kez Çorlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ile birlikte Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 19.04.2024 10:00:00 0
Sarıkurt’tan Çerkezköy Belediye Başkanı Akay’a ziyaret

Çerkezköy’de 3’üncü dönem Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden Sarıkurt, Akay’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni dönemde başarılar diledi. 

 

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay da Çorlu’da ikinci kez başkanlığa seçilen Ahmet Sarıkurt’u tebrik ederek, yeni dönemde yapacağı çalışmalarda kolaylıklar diledi. 

 

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Sarıkurt ve Akar, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Sarıkurt, 31 Mart’ta yapılan seçimlerde özverili çalışmalarından dolayı Ayfer Dönmez ve ilçe yöneticilerini tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de vatandaşların teveccühüyle ikinci kez Çorlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Sarıkurt’a ve Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Dönmez, Başkan Sarıkurt’a yeni döneminde de başarılar diledi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU