Sarıkamışlılardan Cumhur İttifakına tam destek

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ile Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, önceki akşam Kars Sarıkamışlılar Derneği’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 29.02.2024 17:24:00 0
Sarıkamışlılardan Cumhur İttifakına tam destek

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ile Cumhur İttifakı Üyeleri, önceki gün Kars Sarıkamışlılar Derneği’ni ziyaret ederek, Cumhur ittifakına verdikleri destekten dolayı Sarıkamışlılar adına Mustafa Çetin’in meclis üyesi listesinde yer alan Güven Turut’a Sarıkamışlılara teşekkür etti. 

 

 

 

 

“SICAK MUHABBETLERİNE MİSAFİR OLDUK”

 

Sarıkamışlıların yoğun katılım gösterdiği buluşmada Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ve Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin meşaleler eşliğinde karşılandı. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç’in de katıldığı programı Mustafa Çetin, “Karslı hemşehrilerimin güler yüzlerine, sıcak muhabbetlerine misafir olduk. Kıymetli büyüğümüz sayın Yavuz Ünlü nezdinde samimi karşılamaları ve destekleri için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” mesajıyla paylaştı. 

 

 

 

 

“KAPAKLI’YA VE İLİMİZE HİZMET ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ”

 

Yeni dönemde kadrosunu genç, üretken ve çalışkan insanlardan oluşturduğunu ifade eden Çetin, “Sarıkamışlı hemşehrilerimizi temsilen Turut ailesinin en genç ismiyle çalışmaktan mutluluk duyacağım. Diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte ilçemize ve ülkemize katma değer sağlayan projelerle Kapaklı ve Büyükşehir ile birlikte ilimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi. 

 

“TOPLUMSAL BİRLİĞİMİZİN KADİM HASLETLERİNİN BİR SEMBOLÜDÜR”

 

Buluşmaya katılan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel de “Kars Sarıkamışlılar Derneğimizi ziyaret ederek, derneğimizin kanaat önderi Sayın Yavuz Ünlü ve dernek üyesi değerli hemşehrilerimize bir araya geldik. Köklerimize olan bağımızı güçlendiren bu buluşmalarımız, toplumsal birliğimizin kadim hasletlerinin bir sembolüdür” mesajını paylaştı. 

 

“DESTEĞİMİZLE, OYUMUZLA SİZLERİN YANINDAYIZ”

 

Kars Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Yavuz Ünlü de Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ile Cumhur İttifakı Üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bizler memleketine sevdalı, doğduğu topraklardan binlerce kilometre uzakta üretip çalışan insanlar olarak hem büyükşehirde hem Kapaklımızda Cumhur İttifakına olan bağlılığımızı, içimizden biri olan genç kardeşimiz Güven Turut’a olan desteğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Sarıkamışlılar olarak desteğimizle, oyumuzla sizlerin yanındayız” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN