Sabah'a kadar nostalji

Sabah

39.Bölge Edirne Eczacı Odası'nın Soma'da meydana gelen üzücü olay nedeniyle ertelediği gala gecesi sanatçı Coşkun Sabah'ın eşliğinde Hilly Hotel'de gerçekleşti...

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Bilimsel Eczacılığın 175'inci yılı kutlamaları kapsamında 39.Bölge Edirne Eczacı Odası'nın 14 Mayıs tarihinde Soma'da meydana gelen üzücü olay nedeniyle ertelediği gala yemeği önceki akşam Hilly Hotel'de gerçekleşti. 

Gala yemeğine katılan eczacılar Coşkun Sabah'ın seslendirdiği şarkılar eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi. Gecenin açılışında konuşan Oda Başkanı Eczacı Cenk Kes şunları söyledi: "Bu yıl ülkemizde Bilimsel Eczacılığın 175'inci yılını kutluyoruz. Geleneksel olarak her yıl 14 Mayıs'ta gerçekleştirdiğimiz gala yemeğini Soma'da yaşanan facia nedeniyle ileri bir tarihe ertelemiştik. Bu akşam bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Hem ülkemiz, hem de mesleğimiz zorlu günlerden geçiyor. Ancak, ileriye daha umutlu bakabilmek adına beraber olduğumuz bu organizasyonlar bizleri motive ediyor. Birliktelikten gelen gücümüzü daha somut bir şekilde belirginleştiriyoruz. Bu ak-şam ülkemizin en önemli bestekar ve yorumcularından Coşkun Sabah ile keyifli bir nostalji gecesi geçire-ceğinizi umuyorum. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın 14 Mayıs Eczacılık Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, yüce Allah'tan ülkemizde Soma gibi faciaların bir daha yaşanmamasını diliyorum” dedi.

COŞKUN SABAH ŞARKILARIYLA KEYİFLİ KUTLAMA 

Daha sonra meslekte 25 ve 40'ncı yılını dolduran eczacılara plaket töreni düzenlendi. Meslekte 25.Yıl plaketini Eczacı Mustafa Gölemen TEB Merkez Heyeti Üyesi Eczacı Bülent Varel'den aldı. Eczacı Öner Gökmen'e de plaketini Edirne Eczacı Odası'nın ilk başkanı Eczacı Şükrü Ciravoğlu verdi. 

Meslekte 40'ncı yıl plaketini Eczacı Kemal Karakuş'a Oda Başkanı Eczacı Cenk Kes verirken, Eczacı Semiha İpçi ise mazereti nedeniyle geceye katılamadı.Plaket töreninden sonra ünlü sanatçı bestekar ve yorumcu Coşkun Sabah udu ile sahne aldı ve sevilen şarkılarını seslendirdi. Eczacılar kimi zaman şarkılara eşlik etti ve gönüllerince eğlendi. 

Haber / Ahmet KILAVUZ