'Ömrümün Sonuna Kadar' sanatseverlerle buluşacak 

Çerkezköy Belediyesi'nin ocak ayı kültür ve sanat etkinlikleri takvimi kapsamında 'Ömrümün Sonuna Kadar' adlı tiyatro oyunu Çerkezköylü sanatseverlerle buluşacak.

GÜNDEM 21.01.2022 14:25:00 0

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ocak ayı etkinlik takvimi kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde 26 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de ‘Ömrümün Sonuna Kadar’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Kayra Şenocak tarafından yazılan ve sahnelenecek tiyatro oyununda Kayra Şenocak ile birlikte Buket Dereoğlu, Dost Alver, Yelda Alp sahne alacak.

 

KATILIM KONTENJANLA SINIRLI 

 

Katılımın kontenjanla sınırlı olduğunu kaydeden yetkililer, “Gösteriyi izlemek isteyenler, ücretsiz biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilirler. Pandemi tedbirleri kapsamında izleyiciler Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden bilgilerini göstererek etkinliğe katılabilecek” ifadelerini kullandı. 

 

İZLEYİCİLER KENDİLERİNDEN BİR ŞEYLER BULACAKLAR 

 

Oyunun konusunu ise sanatseverlerin kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri; “İki farklı ruh, iki farklı tür, iki farklı huy bir çatı altında. Sorunsuz yaşayabilme ihtimalleri var mı sizce?”  alt başlıkları oluşturuyor. 

 

Haber / İrem BANÇO