Öğrencilerin projeleri Bilim Fuarı’nda sergilendi

Kapaklı bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin hazırladığı projeler, önceki gün açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergilendi.

TEKİRDAĞ 8.05.2024 09:38:00 0
Öğrencilerin projeleri Bilim Fuarı’nda sergilendi

Serginin açılışına Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı da katıldı. 2022 yılında açılarak ilk öğrencileriyle buluşan Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi’nin gerçekleştirdiği projeleriyle ülkemizin vizyon hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini belirten Vardı, “Kapaklı Bilim Sanat Merkezimizde eğitime devam eden ilkokuldan liseye kadar 72 Üstün Yetenekli Öğrencimiz TEKNOFEST, TÜBİTAK, e-Twinning gibi ulusal yarışmalara katılım sağlıyorlar” dedi. 

 

13 PROJE YER ALDI

 

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışını yaparak öğrencilerin çalışmalarını yakından inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, yenilenebilir enerjiden, su altı ekosistemlerine kadar 13 farklı projenin yer aldığı fuarda ayrıca resim ve müzik alanında da öğrencilerin çalışmalarını izledi. Vardı, fuarda emeği geçen proje yürütücülerini, danışman öğretmenleri, öğrencileri, Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bayram Çoğu'yu ve idarecileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU