Öğe, servisçilerle bir araya geldi

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Tekirdağ Servis Araçları İşletmeciliği Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Öğe, Oda Başkanı Aşkın Gündoğdu ve üyelerden sorunlarla ilgili bilgi aldı.

GÜNDEM 29.02.2024 16:17:00 0
Öğe, servisçilerle bir araya geldi

Ziyarette konuşan Tekirdağ Servis Araçları İşletmeciliği Esnaf Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu, Tekirdağ’da 4 aydır UKOME’nin toplanmadığını belirterek yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Korsan taşımacılık sorunu, S plakada tahdit, bölgesellik, D 4 (S), Çerkezköy’deki trafik sorunu başta olmak üzere yaşadıkları sorunları dile getiren Gündoğdu, “Altıyol Kavşağı’nda servis saatleri dışında yoğunluğun olmadığı sabah belli bir saatten önce ve akşam belli bir saatten sonra servis araçlarımızın Altıyol Kavşağı’na girişine izin verilmesini istiyoruz. Kumlugeçit’ten servis aracıyla ailesini, yakınını hastaneye götürmek isteyen bir esnafımız dolaşmak zorunda kalıyor. Kumlugeçit’ten Lemar’a servis güzergahı 9 kilometre. Mazotun litresi 50 lira” dedi. 

 

“ESNAFIMIN HAKKINI, HUKUKUNU KORUMAK ZORUNDAYIM”

 

Gündoğdu, “Büyükşehir Belediyesi olsun, ilçe belediyesi olsun esnafı kim mağdur ederse ilk karşısında duran kişi ben olurum. Çünkü ben esnafımız hakkını, hukukunu korumak zorundayım” dedi. Bu bölgede araç muayene istasyonu ihtiyacı olduğunu ifade eden servisçiler, Veliköy OSB yolu ile Velimeşe OSB yolunda da yolların bozuk olması nedeniyle, kazandıkları paranın birçoğunu araçlarını tamir ettirmek için sanayiye vermek zorunda kaldıklarını ifade ettiler. 

 

“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de, sorunları birlikte tepiş edip, çözüm yollarının da birlikte ortaya koyacaklarını ifade ederek, “Her zaman esnafımızın yanında olacağız” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU