Nallar, Tekirdağ TSO heyetini ağırladı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na seçilen Volkan Nallar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEKİRDAĞ 25.04.2024 15:04:00 0
Nallar, Tekirdağ TSO heyetini ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde Cengiz Günay’a; Tekirdağ Ticaret ve Sanayi OdasıMeclis Başkanı Hakan Şık ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. 

 

“TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yerel seçimler sonrasında Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na seçilen Volkan Nallar'ayeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak yerel yönetimlerimizle birlikte şehrimiz Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz. Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Volkan Nallar'a görevinde başarılar diliyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Volkan Nallar da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay,Meclis Başkanı Hakan Şık ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, iş birliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını vurguladı. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ