Nallar: Önemli organizasyonlarla vatandaşımızın karşısında olacağız

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Park ve Bahçeler Birimini ve atölyeleri ziyaret ederek, çalışmaları inceledi.

TEKİRDAĞ 7.05.2024 14:46:00 0
Nallar: Önemli organizasyonlarla vatandaşımızın karşısında olacağız

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Park ve Bahçeler Birimini ve atölyeleri ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Önümüzdeki günlerde önemli organizasyonlarla vatandaşlarımızın karşısında olacağız. Bunların başında tabi ki Kiraz Festivalimiz geliyor. Tüm birimlerimizle hazırlıklara başladık” dedi. 

 

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, yaklaşan yaz mevsimi ile birlikte hareketlenmeye başlayacak olan Süleymanpaşa’da ihtiyaç duyulan kent mobilyalarının üretimi, bakım ve onarımlarının yapıldığı atölyelerde incelemelerde bulundu. 

 

“BUNLARIN BAŞINDA KİRAZ FESTİVALİ GELİYOR”

 

Başkan Nallar, Süleymanpaşa’da büyük hareketlilik sağlayan Kiraz Festivali gibi büyük organizasyonlar öncesi tüm birimlerle birlikte hummalı ve uyumlu bir çalışma içine girdiklerini ifade etti. Önümüzdeki günlerde önemli organizasyonlarla vatandaşların karşısında olacaklarını söyleyen Nallar, “Bunların başında tabi ki Kiraz Festivalimiz geliyor. Tüm birimlerimizle hazırlıklara başladık” dedi. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde, Park ve Bahçeler Biriminde çalışanlarla bir araya geldiklerini belirten Nallar, tüm personellere teşekkür etti. 

 

Haber / Erdal AYDIN