Muhtarlık binası çevre düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, Topağaç Mahallesi'nde devam eden Muhtarlık Binası çevre düzenleme ve park yapım çalışmalarında son aşamaya gelindiği belirtildi. Çalışmaları yerinde in

GÜNDEM 21.01.2022 12:26:00 0
Muhtarlık binası çevre düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı 

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Topağaç Mahallesi Muhtarlık Binası çevre düzenlemesi, çocuk parkı ve spor tesisi çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak vatandaşların, çocukların ve gençlerin kullanımına hazır hale getirileceği kaydedildi.  

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN İHTİYAÇLARI DA DEĞERLENDİRİLDİ 

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Topağaç Mahallesi Muhtarlık Binasının tamamlanmasının ardından başlayan çevre düzenleme ve sosyal donatı çalışmalarını Topağaç Mahalle Muhtarı Gülden Türkan ile birlikte yerinde inceledi. Yüksel, mahallede gerçekleştirilecek diğer yatırım ve hizmetler hakkında Muhtar Türkan’a bilgi verirken mahalle sakinlerinin ihtiyaçları konusunda da istişarede bulundu.

 

HAYIRLI OLSUN 

 

Topağaç Muhtarlığı’na kazandırılan hizmet binasının çevresinde, yapım çalışmalarında sona yaklaştıklarını, park ve spor alanında incelemelerde bulunduklarını kaydeden Başkan Yüksel, “Muhtarımız Sayın Gülden Türkan ile birlikte yerinde yaptığımız incelemede, yapacağımız çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerimizin istifadesine sunacağımız park ve spor tesislerimiz şimdiden mahallemize hayırlı olsun” dedi. 

 

Haber / Erdal AYDIN