Millî sporculardan beden eğitimi branşına atama yapılacak

Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmî eğitim kurumlarının beden eğitimi alanında öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla 141 kontenjan için millî sporculardan sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak.

TÜRKİYE 15.09.2023 10:51:00 0
Millî sporculardan beden eğitimi branşına atama yapılacak

Millî Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Bu kapsamda 18 - 22 Eylül tarihleri arasında alınacak başvurular, 25 Eylül - 6 Ekim tarihlerinde değerlendirilecek. Ardından başvurulara ilişkin bilgiler ile adayların sisteme yüklediği belgeler 10 - 13 Ekim tarihleri arasında il millî eğitim müdürlüklerince incelenerek uygun olan başvurular onaylanacak. 

Atamalar ise 17 Ekim 2023 tarihinde yapılacak ve sonuçlar, meb.gov.tr adresinde duyurulacak” denildi. Başvuru şartları, başvuruya ilişkin genel açıklamalar, başvuru ve tercih süreci, Pedagojik Formasyon, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yapılacak İşlemler ve Dikkat Edilecek Hususlar, İl Millî Eğitim Müdürlüklerince Yapılacak İşlemler ve Dikkat Edilecek Hususlar, Atama, Tebligat ve Göreve Başlama, Göreve Başlamayanlar Hakkında Yapılacak İşlemler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesinden duyuruldu. 


Haber Merkezi