Mevcut başkanlar güven tazeledi

Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Esnaf Odası ile Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Odası'nın genel kurulları hafta sonu yapıldı. Tekirdağ Madeni Eşya ve AÄ

GÜNDEM 17.01.2022 12:39:00 0
Mevcut başkanlar güven tazeledi

Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Esnaf Odası ile Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Odası’nın genel kurulları hafta sonu yapıldı.

 

MEVCUT BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

 

Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Sanatkarlar Esnaf Odası genel kurulunda mevcut başkan Münür Kılıç ile Hüseyin Uysal ve Mülayim Çınar yarıştı. Mevcut başkan Münür Kılıç 387 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, Hüseyin Uysal 298, Mülayim Çınar da 74 oy aldı. Münür Kılıç başkanlığındaki yönetimde İlyas Avcı, Mehmet Gülkan, Sebahattin Tirakioğlu, Gökay Gök, Sevdar Ürken, Ufuk Aksoy, Yılmaz Akın ve Rifat Keskin seçilirken, denetim kuruluna da Murat Dursun, Yasin Tezel ve Hasan Can seçildi. 

 

2 ADAY YARIŞTI

 

Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası seçimlerinde de mevcut başkan Ali Kıral ile Lütfi Çebi yarıştı. Ali Kıral 361 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, Lütfi Çebi ise 195 oy aldı. Ali Kıral Başkanlığındaki yönetimde İbrahim Burunluoğlu, Sadık Tasmalılar, Mehmet Beltir, Yalçın Tekin, Ayşe Kalaycı ve Enver Yıldırım yer alırken, denetleme kuruluna da Murat Yürük, Müjgan Deniztaş ve Sertaç Gülersönmez seçildi. 

 

“TARİHİN HER DÖNEMİNDE TOPLUMLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR YERİ OLDU”

 

Kongrelere katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de esnaf odalarının tarihin her döneminde toplumlar için önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak sivil toplumun etkili mekanizmalarından biri olan esnaf odalarının her zaman destekçisiyiz. Demokrasi ruhunun yaşandığı oda seçimlerinin esnaf ve Süleymanpaşa için hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Esnaf Odası ile Tekirdağ Kebapçılar, Köfteciler, Tatlıcılar ve Lokantacılar Odası’nın olağan genel kurul toplantılarına katılarak, oda üyeleriyle bir araya geldik. Oda üyesi sektör temsilcilerimizle bir araya geldiğimiz toplantılarda, her üç odamızın başkan ve başkan adaylarına başarılar dileyerek, genel kurullarının hayırlı olması temennisinde bulunduk. Yeni dönemde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğini inandığımız yönetim kurullarımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ