Kesimoğlu, aday adaylığını açıkladı

Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Başkanlığı binasında çok sayıda vatandaşın katılımı ile aday adaylığını açıkladı. 30 Mart 2014'te yüzde 38 oy a

SİYASET 18.10.2018 18:54:00 0
Kesimoğlu, aday adaylığını açıkladı

Kesimoğlu, her zaman eleştirilere açık olduğunu ifade ederek “Son 4,5 yıllık süreçte bir çok zorluk yaşadık. Hep mücadele ettik. Mücadeleyi hiç bırakmadık. Bunun sonucunda hep güzel şeylerin altına imza attık. Doğruluktan ve doğrunun yanından ayrılmadık” dedi.

 

“HEPİMİZİN BAŞARISIDIR”

 

Alt yapı, üst yapı, sosyal, kültürel ve birçok alanda başarılı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kesimoğlu “Hizmet anlamında Kırklareli'ni önemli bir noktaya taşıdık. Kırıkkale ile karıştırılmayan bir Kırklareli yarattık. Yüzde 38 oy ile göreve geldik. Bu 4,5 yıllık çalışma ile halkın memnuniyetini yüzde 70 seviyelerine çıkarttık. Bu başarı sadece benim başarım değil. Bu başarı anonim bir başarıdır. Hepimizin başarısıdır”dedi.

 

“BU TABLO İLE GURUR DUYUYORUM”

 

Belediyenin kurulduğu günden bu yana yapılan hizmetlerde emeği geçen herkese de teşekkür eden Kesimoğlu, “Bu tablo ile gurur duyuyorum. Alkışların en güzeli, teşekkürün en yücesini Kırklareli halkı hak ediyor” diyerek bu güven içerisinde, güven tazeleyen yeni anlayış ile çok daha fazla güzelliği Kırklareli halkı ile buluşturmak için aday adayı olduğunu söyledi.

 

Haber / Özge MERİÇ