Kent genelinde kapsamlı temizlik çalışması

Kırklareli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediye temizlik ekiplerinin Ramazan Bayramı arifesi ve bayram süresince kent genelinde özveriyle çalışmalarını yürüttüğü belirtildi.

GÜNDEM 13.04.2024 12:35:00 0
Kent genelinde kapsamlı temizlik çalışması

 

Bayram boyunca görev aldıkları vardiyalarla, şehir merkezi ve çevresinde genel bir temizlik yaptıkları ifade edilerek, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, cadde ve sokakları su ile yıkayarak, vatandaşların temiz bir çevrede bayramı kutlamalarını sağladı. Ayrıca, atıl durumda bulunan boş araziler temizlenerek, çevre kirliliğinin önüne geçildi ve çevre estetiği korundu. Çöp konteynerlerinin düzenli olarak boşaltılmasıyla birlikte, şehir halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayramı geçirmelerine katkıda bulunuldu” denildi. 


“ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLDÜ” 


Temizlik İşleri Müdürlüğünün hem Ramazan Bayramı öncesi hem de bayram süresince şehir genelindeki çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü de vurgulanarak, “Nöbetçi ekipler tarafından cadde, sokak ve kaldırımlar yıkandı, boş arazilerdeki çöp gibi atık malzemeler kaldırıldı, çöp konteynırları düzenli olarak boşaltıldı” denildi. 


Haber / Abdullah GÜMÜŞ