Kayıt yenileme işlemleri devam ediyor

Açık Öğretim Lisesi 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri 19 Nisan’da başladı. Kayıt yenileme işlemi 13 Mayıs’a kadar yapılabilecek.

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 20.04.2024 11:41:00 0
Kayıt yenileme işlemleri devam ediyor

Yapılan açıklamada “Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri 19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecek.Kayıt yenileme işlemi için öğrenciler, 250 TL sınav katılım ücretini MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatıracak” denildi. 

 

Mesleki Açık Öğretim Lisesi’ndeki öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrencilerin kayıt yenileme işlemini yaptırabileceği belirtilen açıklamada “Ücret muafiyeti kapsamında olan öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri için 444 0 632 Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi'ne (MEBİM) başvuru oluşturarak ya da yüz yüze eğitim alınan okul/kurum ile iletişime geçerek; kayıt yenileme taleplerini iletmeleri, sistem üzerinde güncellenmesi gereken raporları sunmaları, Engelli Sınav Hizmetleri bilgilerini kontrol ederek kayıt yenileme işlemlerinin tamamlandığını teyit etmeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ