Kapaklı'ya bir okul daha kazandırılıyor

Kapaklı'ya Koçak Farma İlaç ve Kimya San. A.Ş.  tarafından yaptırılacak olan ve protokolü Mart ayında imzalanan 21 derslikli okulun yapımına başlandı. Yeni yapılacak okulda Konferans salonu, Z-Kütüphan

EĞİTİM 13.06.2020 19:25:00 0
Kapaklı

Kapaklı'ya Koçak Farma İlaç ve Kimya San. A.Ş.  tarafından yaptırılacak olan Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu’nun yapım protokolü Mart ayında Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın katılımıyla valilik makamında imzalanmıştı.

 

İSMETPAŞA MAHALLESİ’NDE YAPILIYOR

 

Koçak Farma tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde yaptırılacak olan 21 derslikli okulun yapımına başlandı. Okulun Kasım ayındaki ara döneme yetiştirilmesi hedefleniyor. Yeni yapılacak okulda Konferans salonu, Z-Kütüphane, Stem kodlama atölyesi ve açık spor alanlarının da yer alacağını belirten Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, yapılacak okulun Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU