Kapaklı’da siyasi gerilim: Zafer Partisi İl Başkanına küfür ve tehdit iddiası

Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş, Kapaklı’da seçim çalışmaları yaptıktan sonra HÜDA-PAR Kapaklı Belediye Başkan AdayıVeysi Güngör tarafından tehdit edildiğini iddia etti

TEKİRDAĞ 11.03.2024 14:31:00 0
Kapaklı’da siyasi gerilim: Zafer Partisi İl Başkanına küfür ve tehdit iddiası

İddialara göre, 10 Mart Pazar günü 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Kapaklı Pazar Pazarı girişinde seçim çalışması gerçekleştiren Zafer Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Altıntaş ve Kapaklı Belediye Başkan Adayı Kürşat Kağan Demirel, ‘Biz Şeyh Sait’e sayın demeyiz, hain deriz, terörist deriz’ ifadelerini kullandı. 

 

“’SİZE KAPAKLI’YI DAR EDERİM’ ŞEKLİNDE TEHDİT ETTİ” 

 

Olayın ardından HÜDA-PAR Kapaklı Belediye Başkan Adayı Veysi Güngör’ün kendisini telefonla aradığını ve küfürler savurduğunu kaydeden Altıntaş, ‘Siz Şeyh Sait’e nasıl hain dersiniz, terörist dersiniz. Siz canınıza mı susadınız. Size Kapaklı’yı dar ederim. Sizi buraya sokmam’ ifadeleri ile tehdit edildiğini iddia etti. Altıntaş, tehdit ve hakaret suçundan suç duyurusunda bulundu. 

 

“ZAFER PARTİLİLERİ TEHDİT ETMEK NE HADDİNİZE”

 

Yaşanan olayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da “Tekirdağ Kapaklı ilçemizde bugün Kapaklı Belediye Başkan Adayımız Kürşat Kağan Demirel ve İl Başkanımız Fatih Altıntaş, semt pazarında 14.00-17.00 arasında stant ve propaganda çalışması yaptı. Kapaklı Belediye Başkan Adayımız Kürşat Kağan Demirel, ‘Biz şeyh Sait'e sayın demeyiz hain deriz’ demiştir. Kısa bir süre sonra Tekirdağ İl Başkanımız tanımadığı bir numaradan aranmıştır. Telefon eden kişi, ‘Ben HÜDA-PAR Kapaklı Belediye Başkan Adayı Veysi Güngör. Siz, Şeyh Sait’e hain diyemezsiniz’ diyerekten kendisine yakışan çok ağır küfürler etmiştir. Arkadaşlarımız kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunmuşlardır. Buradan dedesi Şeyh Sait’i Diyarbakır’a yargılanmak üzere getiren birliğin komutanının torunu ve Zafer Partisi Genel Başkanı olarak ifade ediyorum. Şeyh Sait alçak bir Türk düşmanı, Rus ve İngiliz işbirlikçisi, vatan haini teröristtir. Şeyh Sait’e vatan haini diyemeyen ya potansiyel vatan haini ya da siyasi milli karaktere sahip olmayan kişiliktir. Veysi Güngör denilen zatı ve benzerlerini uyarıyorum. Zafer Partisi’ni ve Zafer Partilileri tehdit etmek ne haddinize" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ