Kapaklı protokolü ilk gün bayramlaştı

Kapaklı’da Ramazan Bayramı dolayısıyla ilk gün bayramlaşma programı düzenlendi.

12.04.2024 15:22:00 0
Kapaklı protokolü ilk gün bayramlaştı

Kapaklı protokolü, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Çamlık Sosyal Tesisleri’nde bayramlaştı. 

 

“BAYRAMA ULAŞTIK” 

 

Bayramlaşma programında konuşan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nihat Toprak, “Ramazan Bayramı programımıza hepiniz hoş geldiniz. On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın ardından bayramımıza ulaşmış bulunmaktayız. Bu vesileyle herkesin bayramını kutluyor, hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. 

 

 

 

 

“KÜSKÜNLERİN BARIŞTIĞI ÖNEMLİ BİR GÜN”

 

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal da protokolün ve vatandaşların bayramını kutlayarak, “Mübarek Ramazan Bayramı’mızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah’a hamdolsun başı rahmet, ortası mağfiret olan mübarek Ramazan Ayı’nı huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bitirdik. Allah’a şükür seçimimizi de tamamladık. İlçemizde çok şükür olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Bundan dolayı başta görev yapan emniyet güçlerimize, jandarma kuvvetlerimize, siz değerli siyasi parti temsilcilerine sağduyulu bir şekilde, huzurlu, sakin bir seçim geçirdiğimizden dolayı teşekkür ediyorum. Seçilen başkanlarımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biliyorsunuz bayramlar milli ve manevi duyguların yoğunlaştığı, dayanışmanın arttığı, küskünlerin barıştığı, yetim ve öksüzlerin gözetildiği önemli bir gün” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

“DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK DUYGULARININ EN FAZLA OLDUĞU YER”

 

Kaymakam Gürdal, “Şunu ifade etmeliyim ki 30 yıllık meslek hayatımda görev yapmaktan büyük bir onur ve şeref duydum. Kapaklı’da dayanışma duygularının, birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu gördüm. Yaklaşık 11 ilçeden görev yaptım. Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının en fazla olduğu yerin Kapaklı olduğunu gördüm. Bundan çok bahtiyarım. Sizlere şahsım ve ailem, milletim adına teşekkür ederim. Ramazan Ayı’nı seçimle geçirdik. Çok güzel bir dayanışma duygusunu gördük. 81 vilayetten vatandaşımızın yaşadığı bir ilçemiz burası. Asayiş olaylarının en az olduğu ilçe. Kazasız, vukuatsız, huzurlu sakin bir ilçe. Sizlere bunun için de teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlikteliğimizi, kardeşliğimizi gelecek nesillere de aktarırız. Gelecek kuşaklarımız da inşallah bu duygularla sağlıklı bir şekilde büyür. Onu da unutmamamız lazım” dedi. 

 

 

 

 

“ÇOK GÜZEL BİR RAMAZAN GEÇİRDİK” 

 

Yüce bir millet olduğumuzu vurgulayan Kaymakam Gürdal, “Türk milleti asil ve yüce bir millet. Bizi asil ve yüce yapan değerlerimiz var. Bu değerlerimize sahip çıkmalıyız. Çok güzel bir Ramazan geçirdik ve huzurlu bir şekilde bayrama ulaştık. Yüce rabbimden sizleri, bizleri, ailelerimizi yine huzurlu ve sağlıklı bayramlara ulaştırmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi. Çamlık Sosyal Tesisleri’nde Ramazan Bayramı’nın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programına; Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nihat Toprak, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Hakan Kaya, Kapaklı İlçe Emniyet Müdür Vekili Tansu Baş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı, Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve gaziler, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Şener Sümbül, muhtarlar, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ