Kadın Basketbol Takımı 6'ncı galibiyetini aldı

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, grubunda oynadığı 8'inci maçında İstanbul Üniversitesi K

SPOR 24.01.2022 15:23:00 0
Kadın Basketbol Takımı 6

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin 8’inci haftasında İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. 

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi Barış Öztürk, Kadir Giray Esen, Okan Muhammet Anlatıcı hakem üçlüsü yönetirken, Baş Antrenör Ercan Çete yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmaya Hatice Tuğçe Dedeoğlu, Gamze Gül Karakuş, Fulya Yaman, Melisa Yamur, Şeydanur Şahin, Nursima Üzümcü, Sevda Atabay, Dilara Sever, Buse Başak, Kübra Yavaş ve İclal Duranoğlu kadrosuyla çıktı. Emre Özsarı yönetimindeki İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ise karşılaşmada Melike Büyükbayrak, Merve Büyükbayrak, Beste Erdinç, Ayşegül Erdoğan, İrem Güven, Bilge Zeynep Kılıç, Ayşenaz Kurtuldum, Çağla Nur Uzundurukan, Elif İlayda Kılıç, Öykü Sena Öktan, Sudenaz Er ve Ceren Taylan kadrosuyla mücadele etti.  

 

82-61’LİK SKORLA KAZANDI 

 

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 24 – 9 önde tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, ikinci çeyreği de 49 – 28’lik üstünlükle tamamladı. Üçüncü çeyreği 63 – 38’lik skorla tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, karşılaşmadan 82 - 61’lik skorla ayrıldı.     

 

6’NCI GALİBİYETİNİ ALDI

 

Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı, Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ve İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın yer aldığı E Grubu’nda şu ana kadar 8 karşılaşmaya çıkan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 6 galibiyetini alırken, 2’nci sıradaki yerini de korudu. 

 

DEPLASMANDA EDİRNE DSİ’YE KONUK OLACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, sezonun 9’uncu haftasında 29 Ocak Cumartesi günü saat 17:00’de deplasmanda Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nı  başarılarından dolayı tebrik etti. Sporcuların 29 Ekim Kapalı Spor Salonu’nun zemininin uygun olmaması nedeniyle iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kaldığını, fakat önemli bir yatırımla kapalı spor salonunda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Akay, “Böylelikle sporcularımız artık kendi sahalarında taraftar desteğini de arkalarına alarak iç saha maçlarına çıkabiliyorlar. Kendi seyircisi önünde çıktığı 3’üncü maçı da kazanan sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU