JASAT dedektiflerinden kaçak tütün operasyonu

Uzunköprü’de 2 şahsın ikametinde yapılan aramada; 18 bin 440 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 38 bin adet boş makaron, 8 kg açık tütün, 12 kilogram kapalı tütün, 4 adet elektrikli otomatik sigara sarma makinesi ele geçirildi.

EDİRNE 2.02.2024 16:17:00 0
JASAT dedektiflerinden kaçak tütün operasyonu

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

 

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 

 

Bu kapsamda Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk bölgesinde Uzunköprü JASAT dedektifleri tarafından alınan istihbari bilgiler doğrultusunda 2 şahsın ikamet adreslerine operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramada; 18 bin 440 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 38 bin adet boş makaron, 8 kilogram açık tütün, 12 kilogram kapalı tütün, 4 adet elektrikli otomatik sigara sarma makinesi ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” denildi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ