‘İyi Kötü Çirkin’ tiyatroseverlerle buluştu

Bölgemizde yaptığı üretim, yarattığı istihdam ve ülke ekonomisine sağladığı katma değerle adından söz ettiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, kültür ve sanat etkinliklerini de sürdürüyor.

GÜNDEM 25.11.2022 15:38:00 0
‘İyi Kötü Çirkin’ tiyatroseverlerle buluştu

Geçtiğimiz ay ünlü oyuncu Oya Başar’ın başrolde oynadığı Plastik Aşklar isimli tiyatro oyununu tiyatroseverlerle buluşturan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, önceki akşam da ünlü oyuncular Hakan Bulut, Ersin Korkut, Eray Yasin Işık ve İbrahim Kuşçu’nun sahne aldığı ‘İyi Kötü Çirkin’ adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. 

 


ÇOSB KONFERANS SALONU’NDA SAHNELENDİ
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında önceki akşam saat 19.30’da ÇOSB Konferans Salonu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununu Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu ve İlyas Kum ve çok sayıda sanatsever izledi.


İYİLİK VE KÖTÜLÜK KAVRAMI ANLATILDI
Eray Yasin Işık'ın kaleme aldığı, Ahmet Burak Bacınoğlu’nun yönettiği oyunda iyilik ve kötülük kavramı, trajik bir olay örgüsü içinde hiciv ve esprili bir dille anlatıldı. İki perdelik oyun, insanın dünyanın iyilikle yaşanılası bir yer haline geleceğini bildiği halde kötülüğe neden engel olamadığını, kötü insanların iyi niyetleri neden suistimal ettiğini günlük yaşamımızdan karşımıza çıkan olaylar örgüsüyle anlattı. Performansları ile beğeni toplayan oyuncular, oyunun ardından dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından oyunculara çiçek takdim edildi. 
Haber / İrem  BANÇO