İftar sofraları İstasyon ve Fatih’te de kuruldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları kapsamında İstasyon ve Fatih Mahallelerinde de sofralar kuruldu.

TEKİRDAĞ 24.03.2024 11:24:00 0
İftar sofraları İstasyon ve Fatih’te de kuruldu

İstasyon Mahallesi’nde Cuma günü Eski İstasyon Camii çevresinde düzenlenen iftar programına yüzlerce vatandaş katıldı. Vatandaş, okunan ezanla birlikte oruçlarını açıp, tasavvuf müziği eşliğinde iftar etti.

 

“RAMAZAN BİRLİKTE GÜZEL” 

 

İstasyon Mahalle Muhtarı Bahri Çakır ile birlikte vatandaşlara yemek dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, yaptığı açıklamada “Ramazan birlikte güzel. İstasyon Mahallemizdeki binlerce hemşehrimizle kurduğumuz iftar soframızda bir araya geldik. Allah tutulan oruçları, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin” dedi. 

 

“BU TOPRAKLARIN EN KIYMETLİ HAZİNESİ” 

 

İftar sofraları, Cumartesi günü de Fatih Mahallesi’nde, adliye otopark alanında kuruldu. Fatih Mahallesi sakinleri aynı sofra etrafında oruçlarını açtı, dualar etti. Vatandaşlara yemek dağıtan ve sonrasında masaları gezerek, vatandaşlarla sohbet eden ve hayırlı Ramazanlar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu toprakların en kıymetli hazinesi olan hoşgörü ve birlikteliği Fatih Mahallemizde kurduğumuz iftar soframızda paylaştık” dedi.

 

Haber / Buse AKIN