İftar programında bir araya geldiler

Siyasiler, STK temsilcileri, iş insanları ve muhtarlar, önceki gün Kızılpınarspor’un yeni yönetimi tarafından Kızılpınar Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

TEKİRDAĞ 29.03.2024 19:04:00 0
İftar programında bir araya geldiler

İftar programında bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Kızılpınarspor Kulübü Başkanı Sebih Kaya, gençler için mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Sporun, sporcunun her zaman yanında olacaklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer de Her anlamda destek olacağız. Bizi gururlandıran sporcularımıza, spor kulüplerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bunun sözünü buradan vermiş olayım. Birlik, beraberliğimiz her daim devam etsin” dedi. 

 

AMACIMIZ HEM GENELDE HEM DE YERELDE HİZMET

 

Bugün siyaset için kısa bir mola verdiklerini ve tüm adaylar gibi kendilerinin de sahada olduğunu dile getiren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar da “Çalışıyoruz, hepimizin ortak amacı var. Hem Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın hem de Çerkezköy Belediye Başkan Adayımızın partileri farklı olsa da amacımız hem genelde hem de yerelde hizmettir. Dolayısıyla spor denilince bir takım için iftar yemeği düzenlendiği zaman hepimiz aynı sofrada buluşuyoruz. Spora da, futbola da kentimiz adına elimizden ne geliyorsa, ne yapabilirsek bunun için birlikte beraber konuşacağız” dedi. 

 

GENÇLERİ SPORA TEŞVİK EDECEK TÜM ÇALIŞMALARIN YANINDA OLACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİ

 

Gelişmiş ülkelerde, gelişmiş ekonomilerde sporun, insanların hayatlarında farklı yerlerde olduğunu kaydeden Avşar, “Mutlaka ve mutlaka küçük yaşta, bir spor dalına yönlendirilirler. Ve spor kulüpleri altyapılarına önem verir. Neden? Çünkü spor, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutar, hayat yolculuğunun şekillenmesinde, büyümesinde birçok olumlu yönde katkıda bulunur. Bu arkadaşlarımıza da gençlerimize sağlayacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. Avşar, gençleri spora teşvik edecek tüm çalışmaların yanında olacağının da sözünü verdi. Kızılpınarspor’a başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Erdal Zengin ise her zaman sporun ve sporcuların yanında olacaklarını ifade etti. 

 

“KIZILPINARSPOR’UMUZUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, “Eşimiz sporcu olması sebebiyle sporla sürekli ilgiliyim. Sporun tüm branşlarında elimizden gelen destek ve çabayı göstereceğiz” dedi. Siyasetçiler olarak yolları yapmaya, suları getirmeye talip olduklarını belirten DEVA Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yunus Kara da “Burada iş insanlarımız inşaatlar yapmaya, konut üretmeye tabi. Bu yolda yarışıyoruz. Ama kaçırdığımız bir nokta var. Mutlu toplumları kaçırıyoruz. Bu binaların arasına sıkıştırdığımız gülüşleri, mutsuzluğa doğru iterken, dönüp onlara bakmadan rantın ve kazancın peşine düştüğümüz zaman, buna kazanç, katma değer diyemeyiz. Arkamıza dönüp baktığımızda bu gençlerimize de bir şey vermemiz lazım. Bu şehri daha yaşanabilir hale getirmemiz için gençlerimizim yanında, Kızılpınarspor’umuzun yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. İftar programına DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, CHP Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, DEM Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Gıyasettin Kara, İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, DEVA Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yunus Kara, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Yiğit Aslan, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber / İrem BANÇO