İba: Hiçbir yalan, hemşehrilerimle aramızdaki güçlü bağı yıkamaz

Saha ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba;Kavgaz, Çamlık ve Yağmur Kıraathanelerinde vatandaşlarla buluştu.

EDİRNE 28.03.2024 14:15:00 0
İba: Hiçbir yalan, hemşehrilerimle aramızdaki güçlü bağı yıkamaz

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İl Müdürü Ahmet Keleş ve müdürlük personelini ziyaret eden Belgin İba, emekleri için teşekkür edip, işlerinde kolaylıklar diledi.

 

“PARKLARIMIZ VE YEŞİL ALANLARIMIZI DA ARTIRIYORUZ”

 

Çeşitli dağıtım şirketlerinin Edirne’de faaliyet gösteren kurye çalışanlarıyla da görüşen Belgin İba, “Dünkü sözümüzü yineledik. Hemşehrilerimizin siparişlerini, güvenli, temiz ve jilet gibi yollardan geçerek teslim edecekler. Ayrıca, nefes almak için parka çıkmış hemşehrilerimizle selamlaştık. Parklarımız ve yeşil alanlarımızı da artırıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

“PROJELERİMİZ HAZIR” 

 

Edirne’nin 145 amatör spor kulübüne toplamda 10 milyon TL tutarında nakdi desteğin verildiği törene de katılan İba, “Bizlere her zaman destek olan, her konuda ilimizin yanında olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Edirne’mizin sporda nice başarılara imza atacağı, her alanda sporun ve sporcunun yanında olacağımız projelerimiz hazır” dedi. Onur-Er Panorama Sitesi sakinleriyle de buluşan İba, “Bizlere güvenleri, samimiyetleri ile çok güzel bir akşam geçirdik. Her bir hemşehrimizi mutlu edecek bir Edirne için, hep birlikte yol alıyoruz” şeklinde konuştu. 

 

“ADALETLE GELİŞEN BİR EDİRNE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Başkan Adayı İba, Edirne Adalet Sarayı'nı da ziyaret ederek, adliye çalışanlarıyla bir araya geldi. İba, "’En mükemmel adalet, vicdandır’ der Victor Hugo. Biz de daima vicdanımızı pusulamız olarak gördük ve böyle de görmeye devam edeceğiz. Adaletle gelişen bir Edirne için çalışıyoruz” dedi. Ardından ETUS Çavuşbey Mahallesi Gazimihal Depolama Alanı’nda ETUS esnafını ve ETUS çalışanlarını ziyaret eden İba, “Vatandaşımızın en modern ve işler sistemde bir toplu taşıma deneyimine erişmesi için tüm çalışmalarımız hazır” dedi. 

 

“İYİ Kİ EDİRNE”

 

Edirne Arama Kurtarma Dernek Başkanı Ilgaz Çakıcı ve dernek üyeleriyle de bir araya gelen İba, “Değerli ve çok önemli bir konuda emek sarf eden kıymetli hemşehrilerimize, bizlere ayırdıkları zaman ve sıcak sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi. Edirne Arama Kurtarma Derneği’ne yaptığı ziyaretin ardından Kavgaz, Çamlık ve Yağmur Kıraathanelerinde vatandaşlarla buluşan İba, “Biz konuştuk onlar dinledi, onlar anlattı biz dinledik. İletişimin gücüne ve etkisine yürekten inanıyoruz. Hiçbir yalan, hiçbir dezenformasyon; hemşehrilerimle aramızdaki bu güçlü bağı yıkamaz. İyi ki Edirne” ifadelerini kullandı. Edirne Cemevi Vakfı’nıda ziyaret eden Belgin İba, Vakıf Başkanı Sadık Bektaş ve canlarla görüştü, sohbet etti. 

 

Haber / Gülçin ÇALIŞKAN