İba: Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği yere getireceğiz

Saha ziyaretleri kapsamında Musabeyli Köyü’nde vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

EDİRNE 25.03.2024 15:43:00 0
İba: Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği yere getireceğiz

Saha ziyaretleri kapsamında Musabeyli Köyü’nde vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, “Hemşehrilerime, büyüklerime, Edirne’mizi emanet edeceğimiz geleceğimiz gençlere bir vefa borcum var. Bu borcu, Edirne’ye hizmet ederek ödeyeceğiz. Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi. 

 

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ediyor. 

 

“BİZ, YENİ EDİRNE İÇİN ADAYIZ”

 

Bu kapsamda Edirne Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Aydın Gülsan’ı ziyaret eden İba, esnafın ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinleyip, not aldı. Daha sonra antrenman yapan Göztepe Futbol Okulu Kız Futbol Takımı’nı izleyen iba, “Kızlarımızı çekirdekten spora yönlendiren ailelerimizle sohbet ettik.Biz bu güzel çocuklara, gözleri kadar pırıl pırıl bir Edirne kazandırmak için adayız. Biz, geleceğimizin Edirne'sini, sporla, sanatla, bilimle, eğitimle, gelişimle var etmek için adayız.Biz,yeni Edirne için adayız” dedi. 

 

“EDİRNE’MİZİ ÖYLE BİR DEĞİŞİM VE GELİŞİM BEKLİYOR Kİ” 

 

İba’nın bir sonraki durağı Yeni Sanayi Sitesi oldu. Esnafla bir araya gelerek, talep ve sıkıntılarını dinleyen İba, “Her koşulda her zaman fikirlerine değer verdiğimiz Yeni Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret ettik.Artık pek çoğuyla tanışıyor, pek çoğuyla birbirimizi tanıyoruz.Destekleri, objektif ve gerçeği gören görüşleri için hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Bostan Pazarı esnafı ile de bir araya gelen Başkan Adayı Belgin İba, “Ziyaretimiz her zamanki gibi çok güzel, çok keyifli geçti. Bizleri bağrına basan, artık değişim isteyen hemşerilerim. Edirne’mizi öyle bir değişim ve gelişim bekliyor ki. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, hepimiz mutlu olacağız, tüm Edirne’miz mutlu olacak” dedi. 

 

“NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ”

 

Annesinin köyü olan Musabeyli Köyü’nü de ziyaret ederek, vatandaşlarla buluşan İba, “Edirne’nin kızı olmaktan daima gurur duydum. Bu şehirde doğdum, bu şehirde tahsil yaptım; evlatlarımı kucağıma güzel Edirne’mde aldım. Bu akşam da ana ocağım Musabeyli Köyü’ndeydim.Beni bağrına basan hemşehrilerime, bu güzellikleri yaşattıkları için ne kadar teşekkür etsem az. Bu topraklara bir vefa borcum var. Hemşehrilerime, büyüklerime, Edirne’mizi emanet edeceğimiz geleceğimiz gençlere bir vefa borcum var. Bu borcu, Edirne’ye hizmet ederek ödeyeceğiz. Hep birlikte Edirne’mizi hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı. Musabeyli Köyü’nde Aksakal ailesinin misafiri de olan İba, “Bu cennet vatanın, güzel Edirne’mizin her bir karışı için çalışacak; tek tek her hanemizin huzuru için çabalayacağız” dedi. 

 

“HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

 

İba, saha ziyaretlerine Kıyık Caddesi ile devam etti. Cadde üzerindeki esnafı ve kıraathaneleri ziyaret eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı İba, “Kahvehaneleri ziyaret ederek, değerli hemşerilerimizle bir araya geldik; sohbetlerine ortak olduk, birlikte çaylarımızı içtik. Destekleri ve gönül birlikleri için çok teşekkürler. Hep birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. Özgür Çocuklar Parkı’nda çocuklar ve aileleri ile de buluşan İba, “Cumhuriyetimizin bekçileri, gelecekleri, ay yüzlü pırıl pırıl çocuklarımız. Her şey sizlere çok daha güzel bir şehir emanet etmek için. Tüm çabamız, tüm gayemiz sizlere, gözleriniz kadar pırıl pırıl, yürekleriniz kadar güzel ve temiz bir Edirne sunabilmek için” dedi. 

 

“MAKAM İÇİN ÇALIŞMIYORUZ” 

 

Barış Parkı- Suni Gölet’i de ziyaret eden İba, “Güneşli, pırıl pırıl bir günde, güler yüzleri, güzel sohbetleri ile bizleri çok mutlu eden hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Edirne’mizde çok daha fazla park, çok daha güzel yeşil alanlar olacak ve biz hemşehrilerimizle bugün de olduğu gibi, daima bu güzel şehrin sokaklarında kol kola, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz.Çünkü biz makam için değil, bu güzel yüreklerde yer sahibi olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde de esnafı ziyaret eden İba, “Bizlere ve projelerimize teveccüh gösteren hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.Sizlerle gerçekleştirdiğimiz sohbetler, Edirne’miz için kurduğumuz hayaller ve çalıştığımız projelerin en önemli kaynağı. Sağ olun, var olun. Verdiğiniz gücün ve heyecanın kıymeti paha biçilemez” ifadelerini kullandı. Daha sonra Yıldırım Merkez’deki esnafa ve kahvehanelere giden İba, “Artık neredeyse isim isim tanıştığımız; birbirimizi yakinen tanır hale geldiğimiz değerli hemşehrilerim. Hep birlikte yürümeye devam. Bu şehri birlikte güzelleştireceğiz” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN