İba: Edirne’mizi hak ettiği günlere eriştireceğiz

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 2.02.2024 16:31:00 0
İba: Edirne’mizi hak ettiği günlere eriştireceğiz

Çeşitli ziyaretlerde bulunan İba, ev buluşmalarında da vatandaşlar ile bir araya geldi. İba, “Şehrimizin büyüyerek gelişmesi için, sanayicimiz, esnafımız, iş insanlarımız, STK’larımızla hep birlikte el ele verecek ve Edirne’mizi, hak ettiği günlere eriştireceğiz. Edirne’yi çok daha yeşil bir kent yapacağız. Her mahallenin, nefes alabileceği yeşil alanları Edirne’mize kazandıracağız” dedi. 

 

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ruhan Timur ve yönetimini ziyaret ederek, Edirne’nin ihtiyaçları ve oda mensuplarının beklentileri hakkında bilgi alan Başkan Adayı İba, “Şehrimizin gelişimi noktasında değerli fikirlerine başvurduk. Edirne’nin ve toplumun ihtiyaçlarını ön planda tutarak, kamu yararını gözeterek iş birliğimiz artırarak sürdüreceğiz” dedi. 

 

 

 

 

“EDİRNE’Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

 

Edirne Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (EDSİAD) Başkanı İsmet Açıkgöz ve yönetimini de ziyaret eden İba, “Edirne’mizin gelişimi ve istihdam artışına yönelik çözümler için, sanayicilerimizle de iş birliği ve koordinasyon içinde olmayı sürdüreceğiz. Her kesimden, her sesten, herkesten Edirne’yi dinleyecek, Edirne’yi hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı. Belediye Başkan Adayı İba, Edirne Kahveciler ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Hakan Gönay ve yönetimini de ziyaret etti. Edirne için beklenti ve önerilerini dinleyen İba, “Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

 

 

“EN TEMİZ VE DÜZENLİ ALIŞVERİŞİN YOLUNU AÇACAĞIZ”

 

Edirne Pazarcılar Manavlar Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Hasır ve yönetimi ile de bir araya gelen İba, “Yerel yönetimlerin en doğru ve destekleyici şekilde iletişimde olması gereken meslek gruplarından olan oda üyelerimiz yararına yapacaklarımızı görüştük. Hem vatandaş için hem de seyyar satıcılar, pazarcı ve manavlar için; en ideal, en temiz ve düzenli alışverişin yolunu açacağız” dedi. İba, yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden, Edirne Belediyesi’nde görevli Musa Alerik’in ailesini de Yıldırım’daki evinin önünde kurulan taziye çadırında ziyaret etti. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diledi. 

 

 

 

 

“ONLAR VATANDAŞIN, BİZ DE ONLARIN SESİNİ DUYACAĞIZ”

 

Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu Başkanı Sedat Tosun, Edirne Köy Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Kıyga ve muhtarlarla da bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunan İba, “Vatandaşa ulaşma noktasında bizim elimiz kolumuz olan, değerli muhtarlarımızla; Edirne’mizin mahalle mahalle ihtiyaçlarını görüştük, konuştuk. Sesleri bizim için çok önemli. Onlar vatandaşın, biz de onların sesini duyacağız, Edirne için gerekenleri hep birlikte yapacağız” dedi. 

 

“TÜM SOYDAŞLARIMIZA SELAM OLSUN” 

 

İba, bir dizi ziyaret için Edirne’ye gelen Kuzey Makedonya Devlet eski Bakanı Hadi Nezir, Kosova Türk Demokratik Partisi eski Genel Başkanı Mahir Yağcılar, Türk Demokratik Partisi eski Genel Başkanı ve şimdi Onursal Parti Başkanı Dr. Kenan Hasip, Bulgaristan eski Milletvekili Kasam Dal ve Yunanistan Batı Trakya eski Milletvekili Ahmet Haciosman’la bir araya geldi. “Balkanlardaki tüm soydaşlarımıza ve Edirne’mizde yaşayan tüm Balkan Türkü hemşerilerime selam olsun” dedi. 

 

“EDİRNE’MİZİ, HAK ETTİĞİ GÜNLERE ERİŞTİRECEĞİZ”

 

İş insanları Kemal Kılıç ve Selahattin Kaya’yı da ziyaret eden Belgin İba, “Edirne’mizde birçok alanda girişimleri olan, şehrimize istihdam dahil pek çok alanda katkıları bulunan iş insanları Kemal Kılıç ve Selahattin Kaya’yı, girişimlerinden biri olan Adresin Otel’de ziyaret ettik. Şehrimizin büyüyerek gelişmesi için, sanayicimiz, esnafımız, iş insanlarımız, STK’larımızla hep birlikte el ele verecek ve Edirne’mizi, hak ettiği günlere eriştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

“EDİRNE’Yİ ÇOK DAHA YEŞİL BİR KENT YAPACAĞIZ”

 

İba, ev ziyaretlerinde de bulundu. Şükrüpaşa Mahallesi’nden ikamet eden Mutlu Gerey’in davetine icabet eden İba, “Bizlere, sıcak yuvalarını açan, adeta bir aile gibi olduğumuz her bir hemşerimizin değeri çok büyük. Amacımız, Edirne’mizdeki herkes için, en güzel şehri birlikte inşa etmek. Hepimiz için Edirne” dedi. Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşan Sanem Arı’nın da evine misafir olan Belgin İba, “Onlara da tüm Edirne’mize de sözümüz söz. Edirne’yi çok daha yeşil bir kent yapacağız. Her mahallenin, nefes alabileceği yeşil alanları, Edirne’mize kazandıracağız” ifadelerini kullandı. 

 

“EDİRNE’YE GÜZELLİK KATACAK PROJELERLE GELİYORUZ”

 

Kocasinan Mahallesi’nden Didem Aslan ve komşuları ile de ev ziyaretinde bir araya gelen Başkan Adayı İba, “Edirne’miz için beklentilerimizi, hayallerimizi konuştuk. Her bir hemşerime dokunan, her bir haneye faydası olacak, Edirne’ye güzellik katacak projelerle geliyoruz. Hep birlikte Edirne için geliyoruz” dedi. MHP Edirne Başkan Yardımcısı Hafife Balkan Delen ve partililer ile birlikte Nişancıpaşa Mahallesi’nde de ev ziyaretinde bulunan İba, “Nişancıpaşa Mahallesi’nde ikamet eden İmran Gülseren hanımın hanesini ziyaret ettik. Bizi sevgi ve samimiyetleriyle çok mutlu eden hane sahibine de misafirlerine de sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN