İba: Edirne’de sesini duyuramamış vatandaşın kalmamasını istiyoruz

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, yerel seçimlere sayılı günler kala saha ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İba, “Yerel yönetim olarak amacımız, Edirne’mizde sesini duyuramamış vatandaşımızın kalmaması" dedi.

SİYASET 1.03.2024 13:25:00 0
İba: Edirne’de sesini duyuramamış vatandaşın kalmamasını istiyoruz

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Olağan Toplantısı’na katılan İba, “Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Sezai Irmak, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Mustafa Emre Alp, Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek, odamızın gündem konularını, Edirne’mizi konuştuk. Edirne’miz için çalıştığımız birbirinden özel projelerimizle ilgili bilgi verdik; Gastro Akademi Projesi kapsamında üretilen ürünlerin tadına baktık. Odamızla ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızla bağımızı güçlendirerek koruyacağız ve daima iş birliğimizi sürdüreceğiz. Nazik ev sahiplikleri, değerli fikirleri ve bizlere verdikleri kıymetli destek için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

 

 

“EDİRNE’MİZDEN NİCE YENİ SPORCULAR ÇIKARACAĞIZ”

 

Daha sonra Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Edirne Şube Başkanı Yalçın Biçer ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Belgin İba, “Edirne’yi sporun şehri yapmak için sözümüz söz. Tüm spor branşlarına, sporcularımıza yerel yönetim olarak destek olacağız; Edirne’mizden nice yeni sporcular çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

“BU ŞEHRİ HEP BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

 

Ziyaretlerine Kemalköy ile devam eden Başkan Adayı İba, merkeze bağlı Kemalköy Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sıkıntılarını dinledi. Esnafı ve kahvehanelerdeki vatandaşları da ziyaret eden İba, “Seslerini duyan olmak için, ihtiyaçlarına, beklentilerine çözüm üreten olmak için, her birini can kulağıyla dinledik. Yerel yönetim olarak amacımız, Edirne’mizde sesini duyuramamış vatandaşımızın kalmaması. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz, bu şehri de hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

 

 

 

 

“EDİRNE’MİZİN TÜM KADINLARININ SESİ OLACAĞIZ”

 

Kemalköy’de ziyaretlerine devam ederken, Özlem Özgün’ün daveti üzerine evinin avlusunda köy kadınlarıyla da buluşan Belgin İba, “Samimiyetleri, güzel dilekleri, değerli sohbetleri çok kıymetli. Kuracağımız Kadın Meclisi’mizde Edirne’mizin tüm kadınlarının sesi olacağız” dedi. 

 

 

 

 

“ENGELLERİ AŞMAK, ENGELSİZ BİR ŞEHİR KURMAK BİR HAYAL DEĞİL”

 

Programı kapsamında Edirne Bedensel Engelliler ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilek Öner ve derneğin üyeleri ile de bir araya gelen İba, “Engelleri aşmak, engelsiz bir şehir kurmak bir hayal değil. Biz bunu birlikte başaracağız. Engelli hemşerilerimize de onların kıymetli ailelerine de Edirne’yi çok daha güzel ve kolay yaşanır bir şehir haline getireceğiz. Dezavantajlı bireylerin, sosyal hayata entegre olabilmeleri için, yerel yönetim olarak üzerimize düşenleri yapmak adına projelerimiz de hazır” şeklinde konuştu. 

 

“TÜM EDİRNE’NİN SESİ OLMAYA KARARLIYIZ” 

 

Talatpaşa Mahallesi’nde Edirne Avcılık, Atıcılık, İhtisas Derneği Başkanı Ümit Çoşkunkal ve dernek üyelerini ziyaret ederek, üyelerle fikir alışverişinde bulunan İba, ev sahiplikleri için teşekkür etti. Talatpaşa Mahallesi’nde esnafı da ziyaret eden ve hayırlı işler dileyen İba, kahvehanelerdeki vatandaşlarla görüştü. İba, “7’den 70’e, her bir bireyiyle tüm Edirne’nin sesi olmaya kararlıyız ve hazırız” dedi. 

 

Haber / İrem BANÇO