Hisarcıklıoğlu: Şehrinizde rotayı siz belirleyeceksiniz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde meclis üyeleri ile bir araya geldi.

EKONOMİ 18.02.2024 14:35:00 0
Hisarcıklıoğlu: Şehrinizde rotayı siz belirleyeceksiniz

Seminere Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Hakan Şık ve meclis üyeleri de katıldı. 

 

Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada seminerin TOBB’un yapısı ve faaliyetleri noktasında meclis üyelerini bilgilendirmek için önemli bir fırsat oluşturduğunu belirterek, görevlerine bu dönem yeni seçilen Meclis üyeleri için tavsiyelerde bulundu.

 

 

 

 

 “BULUNDUĞUNUZ MAKAMLAR MÜTHİŞ BİR FIRSAT”

 

Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakarlık ettiklerini belirterek, “İnsanlara tam da faydalı olacak yerdesiniz. İlinize, ilçenize katkı vermek istiyorsanız bulunduğunuz makamlar müthiş bir fırsat. Unutmayın insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” dedi.

 

“ŞEHİR ZENGİN OLURSA, ÜLKE DE ZENGİN OLUR”

 

Hisarcıklıoğlu, şehirlerin kalkınmasının özel sektör ile olduğunu ifade ederek, “Şehrinizde rotayı siz belirleyeceksiniz. Şehir zengin olursa, ülke de zengin olur” dedi. Meclis üyelerinden birbirlerini ötekileştirmemelerini, farklılıkları kabullenmelerini isteyen Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ