Hıdırellez Çorlu’da da coşkuyla kutlandı 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında baharın müjdecisi Hıdırellez, Çorlu’da da coşkuyla kutlandı.

GÜNDEM 23.05.2022 14:53:00 0
Hıdırellez Çorlu’da da coşkuyla kutlandı 

Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Çorlu’nun Şahpaz Mahallesi’nde düzenlenen şenliğe katılan vatandaşlar, Halk Oyunları gösterisi ve müzik dinletisi ile hem hoşça vakit geçirdi hem de baharın müjdecisi Hıdırellez'i doyasıya kutladı.

 

“GÜZEL GÜNLERİNİN HABERCİSİ”

Hıdırellez Şenliği’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yüreklerimizi yaşama sevinci ile dolduran, baharın güzel günlerinin habercisi Hıdırellez'i burada siz değerli Şahpazlı vatandaşlarımızla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hıdırellez'in yüreklerimizi dolduran coşkusu ile sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma ikliminde mutlu yarınlara doğru el ele vererek yürümeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, baharın müjdecisi Hıdırellez Bayramının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

“BOLLUK VE BEREKET GETİRSİN”

Başkan Albayrak’ın ardından konuşan Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Candan Yüceer, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Şahpaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan da Hıdırellez'in vatandaşlara ve Tekirdağ'a bolluk ve bereket getirmesini temenni etti.

Haber / İrem BANÇO