HAYATA RENK KATANLAR

Sevgili Marmara Haber Gazetesi okurları… Bugünden itibaren gazetemizde yayımlamaya başladığımız "HAYATA RENK KATANLAR" adlı yazı dizimizle Tekirdağ'ımızın Büyük Şehir olması ile hizmet

GÜNDEM 12.08.2014 20:36:00 0
HAYATA RENK KATANLAR

"HAYATA RENK KATANLAR"  adlı yazı dizimizin ilk sayısındaki konuğu Çerkezköy’ün son birkaç yılında inşaat sektörüne damgasını vuran Bekler İnşaat Yapı Müteahhitliği Sahibi Aziz Bekler, yaşamı kolaylaştırmak için yaptıkları binalarda son teknolojinin tüm imkanlarını kullandıklarını söyledi. Bekler, hiçbir masraftan kaçınmadıklarını, müşteri memnuniyetinin ana prensipleri olduğunu ifade etti.

 

TEKNOLOJİNİN TÜM İMKANLARINI KULLANIYORUZ

Bekler İnşaat Yapı Müteahhitliği olarak inşaat sektörüne ne zaman başladınız?

1965 yılında İstanbul Şişli’de dünyaya geldim. İlk, orta ve liseyi Şişli’de okudum. Lise öğrenimim sonrasında iş hayatına atıldım. 2006 yılında Çerkezköy’de inşaat sektöründe hizmet vermeye başladım. Bekler İnşaat Yapı Müteahhitliği  firması olarak son teknolojiyi kullanarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Her şeyi ile mükemmel ve kullanışlı yapılara imza atıyoruz. Herkes kendi iş kolunda en mükemmeli sunmak zorundadır. İstanbul’un gözde ilçelerinden Beşiktaş ve Şişli’de 20 bloktan oluşan son derece kullanışlı son teknoloji ile 20 bina inşa ettik. İnşa ettiğimiz binaların bir kısmı konut bir kısmı ise iş yeridir. Bekler İnşaat Yapı Müteahhitliği olarak iş yapmış olmak için iş yapmadık. Yaptığımız binalarda hiçbir masraftan kaçınmadık. Kaçınmıyoruz. Bir binada yapılması ne gerekiyorsa ne kullanılması gerekiyorsa yaptık ve yapıyoruz. Aynı zamanda binalarımız depreme karşı da son derece dayanıklıdır.

 

BİZİM İÇİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLK SIRADA

 Çerkezköy’de faaliyete başladığınız yıldan bu yana kaç bina yaptınız?

Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olduğunu ve son derece kaliteli yapılara ihtiyaç duyulduğunu anladığımda firma olarak Çerkezköy’e önemli katkılar sağlayacağımızı düşündük ve 2006 yılında İstanbul’dan Çerkezköy’e gelerek faaliyete başladık. Bugüne kadar Çerkezköy’de Atatürk Caddesi’nde üç önemli büyük bina inşa ettik. Birkaç gün önce de yine Atatürk Caddesi’nde Koçoğlu Pastanesi yanında yeni bir blok inşaatına başladık. Bu yapacağımız bina da son derece kullanışlı olacak ve burada da her zamanki gibi son teknolojiyi kullanacağız. Bizim için müşteri memnuniyet ilk sırada geliyor. İşi iş yapılsın diye değil her şeyi ile mükemmel ve kullanışlı şekilde olsun diye hiçbir masraftan kaçınmadan yapıyoruz.

 

HER KESEYE GÖRE İŞ YERİ VE KONUT BULMAK MÜMKÜN

Her bütçeye göre konut ya da işyeri bulmam mümkün mü?

Bekler İnşaat Yapı Müteahhitliği  firması olarak herkese ve her bütçeye göre bina ve iş yerlerimiz bulunmaktadır. Konut sektöründe konut durumuna göre herkese ve her bütçeye göre konut ve iş yerimiz var. Ancak son yıllarda inşaat malzemelerinin ve işçilik ücretlerinin artış göstermesi, konut ve iş yeri fiyatlarının da aynı oranda yükselmesine neden oldu. 

 

ALICILAR EN ÇOK KALİTEYE BAKIYOR

Alıcılar en çok neye dikkat ediyor ya da neleri inceliyor?

Özellikle şunu belirmek istiyorum. Son yıllarda konut ya da işyeri alacak olanlar alacakları konuta ya da işyerine gelerek işçiliğini, kullanılan malzemeyi ve kalitesini inceliyor. Artık alıcılar da bilinçli. Bu nedenle herkes kendi işkolunda yapacağı işte kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak zorundadır. Yoksa ayakta durma ya da işi ilerletme gibi kimsenin şansı yok. Müşteri memnuniyeti bizim için öncelik arz ediyor. Faaliyete başladığımız yıldan buyana ne kaliteden ne de kullanılan malzemeden ödün vermedik ve devamlı olarak en kaliteli malzeme kullanarak kalitemizi ortaya koyduk. Koymaya da devam ediyoruz.

 

YENİ İNŞAATINA BAŞLADIĞIMIZ BİNA ÇOK MÜKEMMEL OLACAK

Yeni inşaatına başladığınız binada otopark olacak mı?

Birkaç gün önce Atatürk Caddesi No: 96’da bulunan arsada yeni blok inşaatına başladık. Buraya 28 dairelik bir bina yapacağız. Dairelerin üçü dubleks olacak ve daireler 3+1  olarak 140 metrekare olacak. Zeminde bin 500 metrekarelik dükkan olacak. Toplam 8 katlı olacak olan binanın zemin katının altında 770 metrekarelik mükemmel bir de otopark yapacağız. Artık binalarda kapalı otopark olmazsa olmazlardan. Bekler İnşaat Yapı Müteahhitliği olarak yaşamı kolaylaştırmak için teknolojinin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Hizmet bizden takdir halkımızdan.

 

Röportaj: Seyit SÜREN - Fotoğraf:Gökhan TEKER