Halk Oyunları Müsabakaları şölen havasında yapıldı

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2017 Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Halk Oyunları yıldızlar-gençler Grup Müsabakaları Edirne İl Müdürlüğü Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapıldı.

SPOR 14.03.2018 18:26:00 0
Halk Oyunları Müsabakaları şölen havasında yapıldı

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2018 Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Halk  Oyunları Yıldızlar-Gençler Grup Müsabakaları Edirne, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Aydın, Kocaeli illerinden Yıldızlar-Gençler-Büyükler kategorilerinde toplamda 500 sporcunun katılımı ile Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapıldı.

 

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

 

Yarışma Düzenlemeli ve Düzenlemesiz iki dalda yapılarak toplamda birinci ve ikinci olmak üzere  Gençler ve Yıldızlar olarak devam etti. Bölge Şampiyonluğu Gençler ve Yıldızların performanslarından sonra ödül töreni ile sona erdi. Yıldızlar Düzenlemesiz Dal kategorisinde Aydın Efeler Kardeşköy Ortaokulu birinci olurken, Edirne Gaziosmanpaşa Ortaokulu da ikinci oldu. Yıldızlar Düzenlemeli Dal kategorisinde Balıkesir Altıeylül General Kemal Balıkesir Ortaokulu birinci olurken, Gençler Düzenlemeli Dal kategorisinde de Kırklareli Anadolu Lisesi birinci oldu. Gençler Düzenlemesiz Dal kategorisinde de Sarıyer Hüseyin Kalkavan MTAL birinci oldu.

 

Haber / Özge MERİÇ