Güler: Çerkezköy’ü daha güzel yarınlara taşıyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Aktaş Güler’in, Sümbül Sokak’taki seçim bürosu Pazar günü saat 16.00’da düzenlenen törenle açıldı.

BİLİM TEKNOLOJİ 11.03.2024 10:51:00 0
Güler: Çerkezköy’ü daha güzel yarınlara taşıyacağız

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Güler, “Neden bağımsız aday olduğumu, sizlere açıklamak istiyorum. Bağımsız adaylık, bize daha tarafsız ve adil kararlar alma özgürlüğü sağlıyor. Biz halkın çıkarlarını; parti çıkarlarının üstünde tutuyoruz. Onun için, bağımsız aday oldum.Bağımsız aday olmak, toplumun farklı kesimleri ile daha etkili bir şekilde, hareket etmektir.Halkın isteklerini, daha iyi bir şekilde temsil etmektir. Herkesi, temsil etmek istiyoruz. Onun için, bağımsız aday oldum” dedi. 

 

SİZİN SESİNİZE, KULAK VERECEĞİZ”

 

Mevcut sistemin çıkmazda olduğunu ve artık değişim zamanının geldiğini savunan Aktaş Güler, “Biz, yeni bir ışık ve umut olmak için buradayız. Birlikte, yeni bir yola çıkıyoruz. Değerli dostlar, işte bu nedenlerden dolayı, bağımsız aday oldum. Sizin sesinize, kulak vereceğiz.Çerkezköy’ü, sizinle birlikte yöneteceğiz” diye konuştu. 

 

“HİÇBİR PARTİ VE KİŞİ İLE SORUNUMUZ YOK”

 

Yönetim anlayışlarının temelinde; sevgi, saygı ve karşılıklı güvenin olduğunu söyleyen Güler, “Yönetim anlayışımızda, halk odaklı hizmetler var.  Sizlerin refahı ve mutluluğu; bizim en büyük önceliğimizdir. Birlikte, daha güzel bir gelecek için, el ele vererek yola çıktık.Hiçbir parti ve kişi ile sorunumuz yok, Sadece, Çerkezköy’ü daha iyi yönetmek için, yola çıktık” dedi. 

 

PROJELERİNİ PAYLAŞTI

 

Projelerini de paylaşan Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aktaş Güler, “Çerkezköy’ün trafik sorununun köklü çözümü için; biri büyük ve katlı olmak üzere üç adet otopark projesini hayata geçireceğiz.Çerkezköy’deki, eski yapıların deprem analizlerini yapacağız.Eski olan riskli yapıları, mülk sahiplerinin yanında yer alarak, kentsel dönüşümün önünü açacağız.Belediye ihalelerini, şeffaf yapacağız. Belediyenin gelir ve giderlerini, yazılı raporlarla halka arz edeceğiz.Şehir içindeki sanayi sitesini, şehir dışına taşıyacağız, bin dükkanlı, yeni sanayi sitesi yapacağız.Her mahalleye, bir kreş yapacağız.Yaşlılarımız için, yaşlı bakımevi yapacağız” diye konuştu. 

 

“ÇOCUKLARA SÜT DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

 

0 ile 5 yaş arası çocuklara, süt desteği sağlayacaklarını kaydeden Güler, “Üniversiteyi kazanan öğrencilere; ilk bilet başkandan projesini hayata geçireceğiz.Ortaöğretim öğrencilerine, internet desteği vereceğiz.Gençlerimiz için, kitap kafeler açacağız.Bağlık Mahallesi’ne, kapalı pazar yeri yapacağız.Bağlık Mahallesi’ne düğün salonu yapacağızİlçemizdeki hayvanseverler ile birlikte hareket ederek, sokak hayvanlarına, sahip çıkacağız. Engellilerbelediyemizde, doğrudan temsil hakkına sahip olacaklar.Belediye bünyesinde kuracağımız birim ile mahalle mahalle dolaşarak, bütün ihtiyaç sahiplerine dost ellerimizi uzatacağız” dedi. 

 

“ÇERKEZKÖY’Ü DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ”

 

Amatör spor kulüplerine de gerekli maddi destekleri sağlayacaklarını ifade eden Aktaş Güler, “Tüm Çerkezköylülerin faydalanacağı, spor alanları yapacağız.İşletmesi belediyeye ait, her mahalleye bir halı saha yapacağız.Belediye ve İŞKURişbirliği ile işsiz vatandaşlarımıza, iş olanağı sağlayacağız.Yerel yönetimlerin ön basamağı olan muhtarlarımız ile düzenli olarak bir araya geleceğiz. Bunların hepsini ve daha fazlasını, mutlaka yapacağız.Hep birlikte, Çerkezköy’ü daha güzel yarınlara taşıyacağız.Bu yolculuğa bizimle birlikte çıktığınız için, her birinize teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamına kadar; gece ve gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.Durmak yok, mücadeleye devam” diye konuştu. Aktaş Güler’in konuşmasının ardından kurdele kesilerek seçim irtibat ofisinin açılışı yapıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU