Gözsüz mahallesine geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki gün  Gözsüz Mahallesine giderek yaşanan dolu yağışı afetinin ardından Gözsüz Mahallesindek

GÜNDEM 16.06.2019 09:44:00 0
Gözsüz mahallesine geçmiş olsun ziyareti

Gerçekleştirilen ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer de yer aldı.

 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

 

Ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Gözsüz Mahallesindeki üreticilerden yaşanan dolu yağışı sonrası oluşan zararlar hakkında bilgiler alıp, geçmiş olsun dileklerini kaydettiler. Doğa olaylarının engellenemeyen olaylar olduğunu kaydeden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak üreticilerimizin yaralarını sarmak için elimizden gelen çalışmaları yapmaya hazırız. Umarım çiftçilerimizin zararlarının karşılanacağı bir hasat dönemi olur. Hemşehrilerimize geçmiş olsun.” dedi.

 

“ÜRETİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun “ Üreticilerimize çok geçmiş olsun. TMO buğdayı ülkemize sıfır gümrükle ithal ediyor. Bu da iç piyasada üreticimizin bir yıllık emeği olağan buğday fiyatlarını etkiliyor. Üreticilerimiz ürettikleri ürünlerini değerine satamıyor, girdi maliyetlerini karşılayamıyor.  Bu yıl Ayçiçek Yağlı Tohumlar desteklerinin tamamını alamadılar. Hükümet tarafından yüzde 70 kısmı ödendi. Üreticilerimiz borçlanarak üretmeye çalışıyor. Üreticilerimizin sorunlarını Mecliste duyurmaya devam edeceğim. El emeği ile üreten çiftçimiz her zaman desteklenmelidir. Üreticilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

 

Haber/Gülveren ALTUNOĞLU