Gıda tekniklerinin kamu kuruluşlarındaki yeri

Gıda tekniklerinin kamu kuruluşlarındaki yeri

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı tarafından 'Gıda Analizleri ve Gıda Teknikerlerinin Kamu Kuruluşlarındaki Yeri ve Önemi' konulu seminer gerçekleştirildi.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü İbrahim Halil Bakır, Gıda Yüksek Mühendisi Mithat Dinç ve Kimyager Serap Yalın Özsezer'in konuşmacı olarak katıldığı seminere Malkara Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Kadir Ertürk, öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı. Malkara Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kadir Ertürk konuşmacılara günün anısına plaket takdim etti.

Haber Merkezi