Genç Ofis açılması için protokol imzalandı

Trakya Üniversitesi ile Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Uzunköprü Meslek Yüksekokulu’nun bulunduğu Merkez Yerleşkesi’nde Genç Ofis açılması için protokol imzalandı.

EĞİTİM 29.04.2024 12:56:00 0
Genç Ofis açılması için protokol imzalandı

Rektörlük Yönetim Kurulu Odası’nda düzenlenen törende Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak tarafından protokol imzalandı.

 

“KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE ÖNEMLİ KATKI SUNACAĞINA İNANIYORUM”

 

Trakya Üniversitesi’nin öğrenci odaklı bir üniversite olduğunu ve bu anlamda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Genç Ofis’in öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimleri ile kişisel gelişimlerine önemli katkı sunacağına inandığını ifade etti. 

 

“İŞ BİRLİKLERİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

İmzalanan bu protokolün üniversite ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüadına hayırlı olmasını temenni eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Temel gayemiz olan nitelikli insan yetiştirmek misyonumuzdan hareketle öğrencilerimizin, gençlerimizin ve çalışanlarımızın yararına olacak proje ve iş birlikleri geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“BİRÇOK ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTIK”

 

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Akda, Trakya Üniversitesi ile birçok önemli iş birliğine imza attıklarını ifade ederek “Açılacak olan Genç Ofis iki kurum için hayırlı olsun” dedi.  İmzalanan protokolle; öğrencilerin, akademik ve idari personelin; eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra öğrencilerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesinin amaçlandığı belirtildi. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ