Tarih: 02.04.2013 19:52

Fırın çalışanlarına hijyen eğitimi

Facebook Twitter Linked-in

 HİJYEN EĞİTİM BELGESİ VERİLDİ
Eğitimde ‘’Hijyen ve sanitasyonla ilgili genel tanımlar, gıdalardaki zararlı maddeler-bulaşma ve bozulmalar, personel-iş yeri, ekipman ve hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları, gıda enfeksiyonu ve zehirlenmeler, ekmek ve ekmek çeşitleri mevzuatı, el yıkama, maske ve bone kullanımı” konularında bilgiler verildi. Düzenlenen eğitime 32 personel katılırken, eğitim sonucunda yapılan sınavda başarılı olanlara 5 yıl süre ile geçerli olacak Hijyen Eğitim Belgesi verildi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —